Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čo dokážu plastiky za vyše 20 rokov: Z oranžovej tuctovky vycivená príšera!

Donatella Versace zachytená v New Yorku v roku 1990 a v súčasnosti Zobraziť galériu (11)
Donatella Versace zachytená v New Yorku v roku 1990 a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM – Zmenila sa na nepoznanie! Hoci Donatella Versace ešte ani neprekročila prah šesťdesiatky, už teraz svojím zovňajškom pripomína exponát z múzea. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako vyzerala pred plastickými operáciami? Nemala síce pery ako kačací zobák, no jej pleť hrala neprirodzenými odtieňmi oranžovej. Spoznali by ste ju vôbec?

Jej tvár dostala poriadne zabrať! Aj keď Donatella nosí svetoznáme priezvisko a v impériu Versace vlastní až 20-percentný podiel, v šoubiznise je viac známa ako plastiková maniačka s vyciveným telom. Ešte pred vyše dvadsiatimi rokmi však vyzerala celkom inak. Pozrite si archívny záber z roku 1990, kedy rešpektovaná dizajnérka s chirurgickými zákrokmi len začínala experimentovať. Už vtedy pravidelne navštevovala soláriá a míňala tisíce za samoopaľovacie prípravky.

Spomínaný záber vznikol vo Veľkom jablku za veľkou mlákou a v tom čase 36-ročná hviezda na ňom vyzerá podstatne staršie. Do veľkej miery za to môže jej oranžová farba pokožky a neupravené obočie. To, akým spôsobom Donatella svoj zovňajšok zobrala do parády, však prekračuje hranice zdravého úsudku. Dnes z nej zostala len kosť a koža, peroxidová hriva a preplastikovaná tvár, ktorá ľudskému oku príliš nelahodí.

Napriek tomu, že známa návrhárka už z diaľky pripomína vychudnutú a šľachovitú kreatúru, svojmu imidžu venuje výnimočnú starostlivosť. „Môj štýl nie je až taký okázalý – nosím podpätky, úzke nohavice a diamanty. Prestala som cvičiť s osobným trénerom, lebo ma nechcel nechať fajčiť. Geneticky nie som takto stavaná – používam tony krémov a starám sa o svoje vlasy aj pleť,“ nechala sa tento týždeň počuť na londýnskom festivale Vogue. Ktovie, ako by potom vlastne vyzerala, ak by kvantá luxusnej kozmetiky vôbec nepoužívala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu