Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plastiková celebrita sa zhovädila ako pravá blondínka: Toto VIDEO musíte vidieť!

Aj Donatella Versace prijala ľadovú výzvu, no znemožnila sa pritom na celej čiare. Zobraziť galériu (13)
Aj Donatella Versace prijala ľadovú výzvu, no znemožnila sa pritom na celej čiare. (Zdroj: YouTube)

MILÁNO – Čistá katastrofa! Ľadová výzva Ice Bucket Challenge ovládla nielen známe tváre a jej pravidlá sú väčšine internetových užívateľov absolútne jasné. Svojou troškou chcela prispieť aj návrhárka Donatella Versace (59), no tá sa postarala o mimoriadne bizarné video. Pozrite si jej rozpačitý prejav, popletené slová a „slepačí“ výkrik ako bonus.

Tá sa teda vyfarbila! Aj keď je Donatella Versace považovaná za chladnú suchárku bez štipky humoru, tento týždeň sa rozhodla svoj imidž vylepšiť. Prijala ľadovú výzvu, ktorú zorganizovala v luxusnom štýle a nechala sa obskakovať dvomi dobre stavanými mladíkmi hore bez. Celkový dojem však rozprávkovo bohatej dizajnérke vonkoncom nelichotí. Spolumajiteľka módneho impéria Versace sa predviedla ako vystrihnutá z vtipov o blondínkach.

Aby Donatella umocnila dojem okázalého prepychu, vybrala si miesto vo svojej záhrade, kam umiestnila kreslo. Bez povšimnutia nenechala ani svojich dvoch pomocníkov, ktorých ovešala zlatými reťazami a nechala im vytŕčať lem spodnej bielizne. Sama pred kameru pricupitala v bielom outfite a snažila sa prispieť k šíreniu osvety. Strápnila sa pritom na celej čiare.

„Ahoj. Volám sa Donatella Versace. Prijímam Ice Bucket Challenge a nominujem: Pedra Almodovara, Pharella a Princea. Nie som tu len preto, aby som si zničila mejkap. Prosím, prispejte na ASL,“ prehovárala sa do duše celému svetu. Ani náhodou si však pritom neuvedomila, že o rozpráva o niečom inom. ASL je totiž skratka pre American Sign Language, čiže americkú znakovú reč. Príspevky z oblievania sa ľadovou vodou by mali putovať na podporu tých, ktorí trpia chorobou ALS – amyotrofickou laterálnou sklerózou.

Čerešničkou na torte celej dokrútky sa stala Donatellina reakcia na studenú vodu. Zo svojho kresla totiž vyletela, akoby mala pod zadkom pripevnenú pružinu. Nezabudla tiež patrične zvrešťať. Fanúšikovia sa v internetových diskusiách zhodujú, že zvuky derúce sa z jej hrdla až nápadne pripomínajú trafenú sliepku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu