Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tori Spelling po štyroch pôrodoch: Má 52 kíl a postavičku tínedžerky!

Tori Spelling vedľa svojich ratolestí vyzerá, ako by im bola staršou sestrou. Zobraziť galériu (10)
Tori Spelling vedľa svojich ratolestí vyzerá, ako by im bola staršou sestrou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Má sa čím pochváliť! Aj keď Tori Spelling (39) krátko po treťom pôrode vhupla do štvrtého tehotenstva, s nalepenými kilogramami nakoniec zatočila bravúrne. Dnes si naplno vychutnáva mamičkovské povinnosti a môže si dovoliť takmer akýkoľvek outfit. Váži len niečo cez 50 kíl a vrátila sa k forme z tínedžerských čias.

Tomu sa povie ozajstný výkon! O Tori Spelling je známe, že preferuje zdravý životný štýl a po každom dieťati, ktoré priviedla na svet, sa rýchlo vmestila do šiat pôvodnej veľkosti. Inak tomu nebolo ani v prípade jej najmladšieho synčeka Finna. Blondínka najskôr zhodila úctyhodných takmer 14 kíl, no s týmto výsledkom sa neuspokojila. Za posledné týždne schudla ďalších sedem kilogramov a dnes popri svojich deťoch pôsobí ako ich staršia sestra.

Dcéra známeho hollywoodskeho producenta svoju vylepšenú figúru cez víkend prevetrala na rodinnom výlete v parku. Na príjemný slnečný deň zvolila džínsové šortky a červené čižmičky, ktoré doplnila čiernym čipkovaným topom. Keď hojdala svoje dve ratolesti, rozhodne nevyzerala na to, že už čochvíľa oslávi štyridsiatku. S dvomi zapletenými copíkmi pôsobila štíhlo a mladistvo – viac ako tínedžerka než zrelá dáma.

Napriek tomu, že Tori už na prvý pohľad odviedla kus tvrdej práce, podľa vlastných slov sa o chudnutie ani veľmi nesnažila. „Moje predpôrodné krivky boli tým posledným, na čo som myslela. Teraz vážim 52 kíl a cítim, že som sa hmotnosti zbavila naozaj bezpečne. S týmto číslom som úplne šťastná,“ zdôverila sa nedávno v rozhovore pre Us Weekly. Zdá sa teda, že široká rodina jej dáva zabrať aj bez toho, aby sa ničila v posilňovni. Kvôli prekonanej operácii sa totiž mnohých cvikov musí vzdať na dobu minimálne jedného roka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu