Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Utratila príliš za plastiky? Odstrašujúcu Tori Spelling čaká bankrot!

Plastiková Tori Spelling sa síce usmieva, no momentálne netuší, z čoho uživí vlastné deti. Zobraziť galériu (14)
Plastiková Tori Spelling sa síce usmieva, no momentálne netuší, z čoho uživí vlastné deti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zostala na mizine! Aj keď si Tori Spelling (40) v časoch účinkovania v kultovom seriáli Beverly Hills 90210 nepochybne zarobila viac než dosť, náročný konzumný život medzi hollywoodskou smotánkou si pýta svoju daň. Blondínka totiž už dlhšie nepracuje a venuje sa iba rodine. Z čoho ju však do budúcna uživí? Situácia je údajne taká zúfalá, že prominentnej rodine hrozí bankrot.

Už si nemôže vyskakovať! Tori Spelling sa síce v minulosti blysla vo viacerých televíznych projektoch, no nakoniec svoju aktívnu hereckú kariéru zavesila na klinec. Popri tom, ako priviedla na svet až štyri ratolesti, stihla hosťovať len v hŕstke reality šou a pokúšala sa uživiť ako spisovateľka. V týchto dňoch však čelí nevábnej finančnej situácii. Jej rodinný rozpočet zíva prázdnotou a spolu s manželom Deanom McDermottom údajne začína podliehať panike. Nevie si totiž predstaviť, ako v budúcnosti zabezpečí seba aj svoje potomstvo.

„Tori a Dean mieria k bankrotu. Nedokážu si udržať vysoký štandard svojho slávneho hollywoodskeho života, čo si vyberá obrovskú daň na ich psychike,“ prezradil zdroj z okolia hereckého páru. V ohrození sa podľa jeho slov nachádza aj projekt Tori & Dean: Cabin Fever, ktorý by ich mohol vytrhnúť z biedy: „Smutné je, že na tú reality šou nemajú takmer žiadne peniaze. Ale musia sa chopiť každej príležitosti, ktorá im príde do cesty, pretože zúfalo potrebujú peniaze.“

Štvornásobná matka sa zviditeľnila nielen ako Donna z Beverly Hills, ale tiež ako dcéra zosnulého producenta Aarona Spellinga. Zo štedrého dedičstva sa jej však veľká časť neušla. „Tori nedostala rovný podiel z otcovho bohatstva. Finančne na tom nebola najlepšie, ale snažila sa zarábať na reality šou s Deanom. Nebolo to však dosť, aby mohli viesť svoj náročný životný štýl,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Okrem výdavkov na domácnosť Tori nepochybne minula celý majetok na početné plastické operácie. Dnes vďaka nim nevyzerá vôbec vábne a navyše má poriadne hlboko do vrecka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu