Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas seriálovej hviezdy: Holé vnady vystavila na webe!

Michelle Keegan zrejme omylom zverejnila fotku svojich obnažených predností. Zobraziť galériu (4)
Michelle Keegan zrejme omylom zverejnila fotku svojich obnažených predností. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Omyl alebo odvážny pokus zaujať? Aj keď Michelle Keegan (25) na britských ostrovoch zatiaľ nepatrí k top herečkám, uplynulý týždeň rozvírila hladinu šoubiznisu viac než dosť. Prostredníctvom jej účtu na sociálnej sieti sa totiž fanúšikovia mohli vynadívať na obnažené poprsie. Relaxačný kúpeľ sa premenil v dráždivý prešľap.

Nie je to žiadna hanblivka! Michelle Keegan sa doteraz síce objavila len v jedinom významnejšom televíznom projekte, no popularitu si vychutnáva plnými dúškami. Ako jedna z hviezd úspešnej telenovely Coronation Street má paparazzov neustále v pätách a na internete sa teší slušnej základni obdivovateľov. Práve tých pred pár dňami prekvapila mimoriadne pikantným spôsobom. Na Twitteri totiž pod jej menom pribudla fotka s nahým poprsím vo vani.

Inkriminovaný záber sa na herečkinom účte objavil len na pár sekúnd a vzápätí bol vymazaný. Aj takýto krátky časový interval však Michelleiným nasledovníkom stačil na to, aby ho rozposlali ďalej. Samotná hviezda sa ale bráni tým, že vyvinutý hrudník vonkoncom nepatrí jej a ide o nemiestny žart zo strany priateľky Hayley Moynihan. Práve jej sa údajne podarilo prihlásiť na Michelleine konto a zverejniť kontroverznú fotografiu.

„Idete sa na Twitteri zblázniť! Prepáčte, že vás sklamem, ľudia, ale prsia nie sú moje! Hahahaha!“ vysvetľovala britská hviezdička vo svojom príspevku. Jej verzia však príliš vierohodne nevyznieva. Na webe totiž stále figuruje záber s penovým kúpeľom, z ktorého jej vytŕčajú chodidlá s nechtami nalakovanými načerveno. Navyše v spoločnosti neraz zaujala práve natrieskaným dekoltom. Je teda celkom možné, že Michelle si len chcela zvečniť svoje prednosti a nechtiac sa o ne podelila. Nechajme sa prekvapiť, či sa niekedy vyzlečie aj pred kamerou, aby fanúšikovia mali s čím porovnať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu