Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Trapas najškaredšej živej Barbie: Aha, ako sa rozpleštila na chodníku!

Svojská celebrita Angelyne doplatila na výstredný outfit a zosypala sa na zem. Zobraziť galériu (7)
Svojská celebrita Angelyne doplatila na výstredný outfit a zosypala sa na zem. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Hotová chodiaca katastrofa! Hoci je celebrita menom Angelyne v Hollywoode všetkým na smiech, ona sa považuje za ikonu a inšpirujúcu živú verziu bábiky Barbie. Napriek dlhým rokom v šoubiznise pritom nezvláda ani chôdzu na vysokých platformách. Pozrite, ako sa za bieleho dňa zosypala na chodníku.

Nepríjemný pád! Takýmto nechceným „číslom“ Angelyne zaklincovala svoje víkendové vymetanie butikov, na ktoré sa patrične vymódila. Od hlavy po päty nahodená v ružovom outfite však pozabudla, že chôdza v krkolomnej obuvi vyžaduje určité sústredenie. Stačilo malé zakopnutie a svojská blondínka sa paparazzom pred objektív naservírovala rozpleštená ako žaba – tvárou dole rovno na chodníku.

Kameňom úrazu sa pre Angelyne stali ružové „našuchovačky“ s hrubou platformou. Kombinácia chýbajúcich remienkov a hladkých siloniek totiž spôsobila, že sa americkej hviezde pošmykla noha a trapas bol na svete. Jej presný vek síce nikto nepozná, no plastiková veteránka mala čo robiť, aby sa zo zeme pozbierala.

Angelyne si svoju bizarnú „kariéru“ začala budovať ešte začiatkom 80. rokov, kedy si na vlastné náklady prenajala billboardy po celej krajine a propagovala samu seba v rozličných pózach. Na jednom z nich dokonca naznačila svoje hlboké spojenie s obľúbenou dievčenskou hračkou od Mattela. „Bábika Barbie si želá, aby bola mnou,“ znel vtedajší slogan. Niektoré zdroje odhadujú, že by blondínka mohla mať už 56 rokov. Napriek neúspešnej politickej dráhe a zmareným pokusom zaujať ju však výstredný životný štýl očividne ešte neomrzel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu