Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milenec či len veľké dieťa? J-Lo si svojho zajačika túli na hruď ako syna!

Jennifer Lopez mladšieho milenca Caspera Smarta rozmaznáva ako dieťa. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lopez mladšieho milenca Caspera Smarta rozmaznáva ako dieťa. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Materinské inštinkty nezaprie! Hoci medzi popovou divou Jennifer Lopez (43) a jej milencom Casperom Smartom vládne 18-ročný vekový rozdiel, doteraz ho prezentovala najmä ako rovnocenného partnera. V súkromí mu však prejavuje lásku takou formou, ako by bola jeho ozajstná matka. Nepomýlila si ho s odrasteným dieťaťom?

Žiaden dominantný „nadsamec“! Aj keď sa 25-ročný zajačik môže pochváliť vyšportovaným telom tanečníka, vo vzťahu s Jennifer Lopez ťahá za kratší koniec. Dôkazom môže byť čiernobiely záber, ktorý sám zverejnil prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Posmešky o tom, že hudobná ikona by mu mohla byť matkou, vďaka súkromnej fotke nabrali na intenzite. Casper sa s uboleným výrazom totiž k partnerke túli ako k vlastnej mame za detských čias.

Jennifer na spomínanej fotografii pôsobí dojmom, akoby bola pohrúžená do rozhovoru s niekým iným. Uvelebená na gauči však láskyplne vzala do rúk hlavu svojho milenca a privinula si ju na hruď. O na prvý pohľad dojemný okamih sa tanečník neskôr podelil na webe a okomentoval ho týmito slovami: „Môj medvedík je úžasný. Milujem ťa, J-Lo.“

Privátna fotka na mnohých fanúšikov síce zapôsobila roztomilo, no v médiách sa s veľkým pochopením nestretla. „Je to Casper Smart, maličký priateľ Jennifer Lopez, ktorá sa s ním mazná na hrudi. Pravdepodobne po extrémne desivej nočnej more. Tlkot jej srdca ho upokojuje,“ nekladie si servítku pred ústa portál toofab.com. Podobné štipľavé poznámky na adresu submisívneho milenca sa zrejme množili, preto sa Casper rozhodol obrázok radšej vymazať. Alebo mu to nebodaj odporučila slávnejšia polovička?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu