Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdrapila ju do pazúrov anorexia? Veď je opäť vyziabnutá ako špáradlo!

Nicole Richie sa v snahe udržať si extrémne štíhlu figúru doslova stráca pred očami. Zobraziť galériu (13)
Nicole Richie sa v snahe udržať si extrémne štíhlu figúru doslova stráca pred očami. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Návrat do starých koľají? Predtým, ako Nicole Richie (31) po prvý raz otehotnela, dlhé mesiace bojovala s podvýživou. Obvinenia z anorexie síce odmietala, no podstúpila liečbu a pribrala na normálnu hmotnosť. Dnes však jej útla postava opäť pripomína už iba tieň. Vo Francúzsku prekvapila vytŕčajúcimi kosťami.

Rapídne schudla! Nicole Richie si pozornosť médií vyslúžila najskôr ako adoptívna dcéra hudobníka Lionela Richieho, neskôr ako najlepšia kamarátka Paris Hilton a následne ako vyziabnutá múza všetkých anorektičiek. Po tom, čo priviedla na svet dve zdravé ratolesti, sa zdalo, že je s ňou všetko v najlepšom poriadku. Tento týždeň však úspešná návrhárka rozvírila špekulácie, že opäť podľahla anorexii.

Keďže Nicole si ako módna dizajnérka získava čoraz väčšiu popularitu, nesmela začiatkom týždňa chýbať vo francúzskej Mekke módy. Do Paríža si to namierila kvôli prehliadke odevného domu Valentino na sezónu Jeseň/Zima 2013-2014. Brunetka vzbudzovala záujem už pri príchode, keď vedľa svojich bodyguardov pôsobila ako krehké dievčatko s tenkými nohami vykúkajúcimi spod čierneho kabáta. Dojem však nebol o nič lepší, ani keď sa vyzliekla. Červené volánové šaty jej síce pristali, no trčiace kľúčne kosti výsledný efekt celkom zmarili. Americká hviezda dvojnásobnú matku zďaleka nepripomínala.

Nicole vedľa svojho telesného strážcu vyzerala ako chudučké dievčatko.
Zobraziť galériu (13)
Nicole vedľa svojho telesného strážcu vyzerala ako chudučké dievčatko.  (Zdroj: profimedia.sk)

O tom, že niekdajšia blondínka sa svojím zovňajškom zaoberá až príliš, niet najmenších pochýb. Keď pôsobila ako módna poradkyňa v istej televíznej šou, na svoj výkon sa spätne nepozerala – pre istotu. „Nepozerám sa na seba samu v televízii, som z toho nervózna. Potom podlieham prílišnej sebakritike,“ vysvetlila v istom interview ešte minulý rok. Ktovie však, či potom vôbec má prehľad o tom, ako pred kamerami vlastne vyzerá. Ak by sa nad tým zamyslela, možno by sa konečne poriadne najedla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu