Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prominentná blondína (34) zostarla za pár minút: Toto je hotová katastrofa!

Takto vyzerala Nicole Richie kedysi. Zobraziť galériu (11)
Takto vyzerala Nicole Richie kedysi. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako stará žena! Časy, keď nosila Nicole Richie (34) na hlave blonďavé vlny a bola nerozlučnou kamoškou s Paris Hilton (34), sú už nenávratne preč. Od vtedy ubehlo trinásť rokov, počas ktorých adoptívna dcéra speváka Lionela Richieho (66) podstúpila viacero vlasových experimentov. Ten posledný je však krokom úplne vedľa. Blondínka totiž vďaka nemu vyzerá staršie, než v skutočnosti je.

Keď Nicole Richie vhupla do sveta šoubiznisu, mala sladkých dvadsať rokov a s Paris Hilton tvorili nerozlučné blonďavé duo. Dievčence si účinkovaním v reality šou The Simple Life získali množstvo fanúšikov a rozbehli celkom slušnú kariéru. 

Dcéra známeho speváka skúšala šťastie ako spisovateľka, herečka a módna návrhárka. Médiá však zapĺňala skôr v súvislosti s anorexiou, diétami, či vlasovými experimentami. Blondínkina hmotnosť sa v posledných rokoch mierne znormalizovala, no s výstrednými účesmi Nicole neprestala.

Najnovšiu kreáciu predviedla počas uplynulého týždňa, keď zavítala na módnu šou kamarátky Stelly McCartney. Zvláštny strih blondínke príliš nesvedčí, jej vlasy vyzerajú akosi riedko a po návšteve kaderníka pôsobí dojmom, akoby bola o pár rokov staršia. Čo vy na to, súhlasíte?  

Nicole Richie a jej posledný vlasový experiment, ktorý nemožno zaradiť k tým vydareným.
Zobraziť galériu (11)
Nicole Richie a jej posledný vlasový experiment, ktorý nemožno zaradiť k tým vydareným.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nicole Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu