Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z notorickej diéterky opäť vyziabnutá anorektička: Váži sotva 40 kíl!

Nicole Richie je každým dňom chudšia a prijíma minimum kalórií. Zobraziť galériu (10)
Nicole Richie je každým dňom chudšia a prijíma minimum kalórií. (Zdroj: Star)

LOS ANGELES – Lieta v tom znova! Hoci sa Nicole Richie (32) dokázala presadiť ako úspešná módna dizajnérka a tvár televíznych obrazoviek, stránky časopisov najčastejšie zapĺňa fotkami svojej desivo vychudnutej figúry. Po škandále z roku 2006 mala síce lepšie obdobie, no opäť sa vrátila do starých koľají. Úplne prepadla anorexii a vyhladovala sa na mušiu váhu.

S jej hmotnosťou to ide stále nadol! Nicole Richie sa o poriadny rozruch postarala už pred vyše siedmimi rokmi, keď pre dlhotrvajúce poruchy príjmu potravy pripomínala na pláži kostru obalenú kožou a jej nelichotivé fotografie obleteli celý svet. Dcéra známeho hudobníka odvtedy priviedla na svet dve ratolesti a vychutnala si pompéznu svadbu s otcom svojich detí. Po relatívne pokojnom a šťastnom období však pre jej najbližších prichádza šok. Celebrita posadnutá diétami pripomína už iba tieň.

S informáciami o Nicolinom stave vyrukoval na titulnej strane magazín Star. Ten sa opiera o svedectvo svojho zdroja, podľa ktorého americká hviezda pri chudnutí už pokorila hranicu štyridsiatich kíl. Alfou a omegou jej skromného stravovania sa údajne stali slnečnicové semiačka, zeler a džúsy. Pripravený kedykoľvek zasiahnuť je aj jej adoptívny otec Lionel, no najväčšie starosti si robí práve manžel Joel Madden.

„Joel je veľmi často preč a nikto si už nie je istý, koľko toho Nicole vlastne zje. On sa o ňu extrémne bojí a dohovára jej, aby sa viac sústredila na svoje zdravie pre dobro ich detí, ktoré potrebujú matku. Keď ju ale konfrontuje s tým, aby prijímala viac živín, ona mu len odvetí, že džúsy jej dávajú všetko, čo potrebuje,“ prezradil svedok z okolia páru spomínanému časopisu.

Všetky uvedené tvrdenia sa pre denník Mail Online pokúsil vyvrátiť iný zdroj, podľa ktorého sa nezakladajú na pravde: „Nič z toho nie je pravda, Nicole nie je anorektička.“ Ako sa ale hovorí, bez vetra sa ani lístok na strome nepohne. A pri pohľade na Nicole medzi smotánkou treba uznať, že hranica medzi normálnou hmotnosťou a podváhou je u nej dlhodobo veľmi tenká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu