Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy spevák (68) vyvetral svoje lásky: Dcéra v mini, milenka s výstrihom!

Lionel Richie Zobraziť galériu (8)
Lionel Richie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedna krajšia ako druhá! Sofia Richie (19) plní momentálne stránky bulváru románikom so záletníkom Scottom Disickom (34). Od toho si vo štvrtok odbehla, aby robila v spoločnosti garde svojmu slávnemu otcovi Lionelovi (68). Ten sa šťastne usmieval na všetky strany. Bodaj by nie, okrem blonďavej princezničky sa môže pochváliť aj nemenej šarmantnou milenkou.

Keď sa v médiách prevalilo, že 19-ročná Sofia Richie zohrieva posteľ záletníka Scotta Disicka, jej slávny otec Lionel priznal, že je vystrašený na smrť. Všetko nasvedčuje tomu, že v prípade milencov nejde len o párdňovú záležitosť. Nuž, uvidíme. 

Isté ale je, že v blondínkinom srdci má stále svoje miesto jej otec Lionel. Keď sa vo štvrtok ukázali na červenom koberci, bolo každému jasné, že si výborne rozumejú. Sofia si na vyhlásenie cien Patron of the Artists obliekla biele minišaty, ktoré dali vyniknúť jej štíhlym nohám.

Okrem sympatickej dcéry robila umelcovi garde aj výrazne mladšia milenka menom Lisa Parigi. Brunetka stavila na róbu červenej farby s hlbokým výstrihom. Pri pohľade na ňu niet pochýb, že s Lionelom by sa ochotne vymenil nejeden jeho rovesník. Čo poviete?! 

FOTO Lionela Richieho s jeho láskami nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Lionel RichieSofia RichieLisa Parigi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu