Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bond girl na českom Plese v Opere: Začala trapasom, ukázala nohavičky!

Sexi Bond girl si na tlačovej konferencii k plesu neustrážila nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Sexi Bond girl si na tlačovej konferencii k plesu neustrážila nohavičky.

PRAHA - Chúlostivá situácia! Hosťom českého Plesu v Opere sa tento rok stalo najnovšie bondovo dievča z filmu Skyfall. Grécka modelka a herečka Tonia Sotiropoulou (25) pred včerajším galavečerom samozrejme absolvovala aj tlačovú konferenciu. A práve tam sa jej prihodil menší trapas. Sexica totiž pustila fotografov pod sukňu.

Krásnych žien nikdy nie je dosť! V najnovšej bondovke Skyfall sa motajú okolo hlavného hrdinu až tri krásky. Jednu z nich stvárnila grécka modelka a herečka Tonia Sotiropoulou. Práve ju si potom vybral plesový výbor ako hosťa, ktorý bude hlavnou hviezdou českej najprestížnejšej veselice. 

Pred samotnou honosnou zábavou sa už tradične konala aj tlačová konferencia, na ktorej tmavovláska nemohla chýbať. Tonia tam zároveň predviedla aj šaty, ktoré si oblečie na ples. Počas sobotnej akcie však mala nakoniec na sebe niečo úplne iné. 

Žeby si takto zabezpečila, aby sa o nej určite písalo?! Ktovie potom, ako to bolo s nohavičkami, ktoré počas konferencie ukázala. Otázka je, či sa s lemom šiat pohrávala z nervozity alebo úmyselne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu