Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapasy českého Plesu v opere: Neuveríte, kým neuvidíte!

Český Ples v opere odštartoval trapasom, keď Mika Häkkinen zhodil na zem obrovský gong. Snowboardistka Eva Samková zas jedla cukrovú vatu z hlavy svojho kamaráta. Zobraziť galériu (8)
Český Ples v opere odštartoval trapasom, keď Mika Häkkinen zhodil na zem obrovský gong. Snowboardistka Eva Samková zas jedla cukrovú vatu z hlavy svojho kamaráta. (Zdroj: Blesk.cz)

PRAHA - Toto im nevyšlo! Ani tohtoročný Ples v opere sa u našich západných susedov nezaobišiel bez trapasu. A nebol len jeden. O ten najväčší sa postaral legendárny jazdec F1 Mika Häkkinen (46), ktorý udrel do gongu tak silno, že sa zrútil na zem. O rozruch sa ale postarala aj česká snowboardistka Eva Samková (21). Posilnená alkoholom sa zabávala s cukrovou vatou. A to až tak, že sladkú pochúťku položila kamarátovi na hlavu a potom z nej veselo ujedala.

V piatok večer sa u našich západných susedov konal prestížny Ples v opere. Hlavnou hviezdou večera bol legendárny pilot Formuly 1 Mika Häkkinen. Jeho úlohou bolo udrieť do obrovského gongu a pomyselne tak odštartovať honosné podujatie. Slávnemu športovcovi sa však pri tom podarilo vyrobiť megatrapas. 

Bývalý majster sveta vložil do svojej povinnosti takú silu, že sa veľký kus železa poriadne rozkýval a pred zrakmi všetkých hostí zletel na zem. Pád gongu navyše spôsobil taký hluk, že v celej budove a blízkom okolí by ste nenašli nikoho, kto by slávnostné zahájenie večera nezaregistroval. Nečakanú situáciu sa snažil zachrániť moderátor večera Leoš Mareš. „Toto je doposiaľ najväčší zážitok Mikovej nejazdeckej kariéry. Žiadny strach, zajtra to bude hitom youtube,“ zahlásil a zavtipkoval, že zahraničná hviezda bude spadnutú rekvizitu za trest celý večer nosiť na rukách. 

No slávny jazdec nie je jediný, kto sa pri spomienkach na tohtoročný Ples v opere bude červenať. Aj česká snowboardistka Eva Samková si totiž vyslúžila pozornosť. Pravdepodobne alkohol spôsobil, že 21-ročná športovkyňa stratila všetky zábrany. Okrem divokých tančekov na parkete a bozkov, ktoré na diaľku posielala všetkým navôkol, na seba upozornila aj mimo hlavnej sály. Cukrovú vatu totiž použila ako parochňu – nasadila ju kamarátovi na hlavu a potom z neho dokonca túto ružovú cukrovinku aj veselo pojedala. Nuž, proti gustu žiaden dišputát, ale na honosnom plese to nepôsobilo najlepšie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu