Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Módna katastrofa Jennifer Lopez: Tak toto jej naozaj nevyšlo!

Jennifer Lopez sa v uliciach objavila doobliekaná ako z výpredaja. Nechýbala jej však luxusná kabelka. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez sa v uliciach objavila doobliekaná ako z výpredaja. Nechýbala jej však luxusná kabelka. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Módne kombinácie vo voľnom čase jej príliš nejdú! O Jennifer Lopez (43) je známe, že na červenom koberci patrí k vždy dokonalé upraveným kráskam v bezchybnom outfite. V súkromí však často volí nie práve oku lahodiace kreácie. Naposledy sa v uliciach premávala v podivných kúskoch garderóby a s pestrofarebnou šatkou na hlave.

Tak toto jej opäť nevyšlo! Krok vedľa v otázkach módy mimo pracovných povinností nie je u Jennifer Lopez ničím výnimočným. Latino diva sa nevhodnou kombináciou oblečenia zviditeľnila aj pred dvomi mesiacmi, kedy na rande s milencom zvolila elegantný sveter lemovaný kožušinkou, luxusnú kabelku a široké tepláky. O takmer navlas rovnaký prešľap sa speváčka pričinila aj tento víkend.

J-Lo si na slnkom vyhriatej Floride dopriala zopár chvíľ oddychu – v sprievode svojich dvojičiek a príbuzných vyrazila na nákupy. V miamských uliciach jej ani tentoraz nechýbala hriešne drahá kabelka červenej farby. Tú však doplnila nohavicami s pudlom až pri kolenách a gladiátorským sandálmi. Ležérny štýl mala vystihovať aj farebná šatka, za ktorú by sa hollywoodska hviezda nemusela hanbiť ani medzi kočovnými cigánmi. Celkový dojem z jej zovňajšku rozhodne nemožno považovať za hviezdny.

Jenniferine dvojičky Max a Emme rastú ako z vody, pričom vyťažená prominentná mama im venuje maximum svojho voľného času. Ratolesti už majú takmer päť rokov a je celkom možné, že im v budúcnosti pribudne ďalší súrodenec. Oblá kráska sa totiž prírastkom do rodiny nebráni, práve naopak. „Rada by som mala ďalšie deti. Neviem, či je to v mojich kartách, ale veľmi by sa mi to páčilo,“ priznala v rozhovore pred pár dňami. Či je však takmer o polovicu mladší milenec pripravený na otcovstvo, zostáva visieť vo vzduchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu