Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Doriadená Tori Spelling: Zmachlené pery, vosková tvár a oči ako štrbinky!

Tori Spelling sa s deťmi vybrala k zubárovi, na vlastnú úpravu sa však opäť vykašľala. Zobraziť galériu (14)
Tori Spelling sa s deťmi vybrala k zubárovi, na vlastnú úpravu sa však opäť vykašľala. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prirodzenosť jej vôbec nesvedčí! Tori Spelling (39) uplynulé roky zasvätila materstvu a rodinnému životu na plný úväzok. Ani v úlohe matky by však na starostlivosť o vlastný zovňajšok zanedbávať nemala. Bej mejkapu totiž na ulici vyzerá komicky a jej vizáž nevylepšuje ani výrazný rúž, práve naopak.

Hotová katastrofa! O takmer štyridsaťročnej blondínke sa v Hollywoode roky šepká, že medzi krásavice rozhodne nepatrí. O to prekvapujúcejšie vyznieva fakt, že Tori sa v losangelských uliciach bez najmenších obáv zvykne premávať nenalíčená. Výnimkou nebol ani tento týždeň, kedy herečka s manželom Deanom McDermottom zobrala svoje ratolesti k zubárovi.

Tori si ani včera ráno príliš veľkú námahu pred zrkadlom nedala a z domu vykročila tak, ako ju stvorila samotná príroda. Na jej poblednutej a sivastej pleti dominovali veľké narúžované pery, ktoré vytvárali ostrý kontrast. Bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 90210 tak pravdepodobne chcela odviesť pozornosť od svojich nenamaľovaných očí. Tie sa jej vďaka opuchnutým viečkam zúžili do dvoch štrbiniek a nezanechávali najlepší dojem.

Dcéra známeho producenta Aarona Spellinga na návštevu dentistu zvolila pohodlné legínsy a ležérny top. Uvoľnený outfit zvýrazňoval jej mierne zaoblenú figúru, ktorá niesla stopy zopár kíl navyše zo štvrtého tehotenstva. To však v herečkinom prípade bolo zrejme definitívne posledným. „Nemôžem byť šťastnejšia, že som na konci a že sa so svojím bábätkom čoskoro stretnem. Ale tehotenstvo milujem, takže ak je to moje posledné, som smutná, že už nikdy neotehotniem,“ vyznala sa zo svojich citov krátko pred príchodom jej synčeka Finna. Ako matka síce exceluje, no od niekdajšej hollywoodskej hviezdy má už na míle ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu