Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Demi Moore rok po zdrvujúcom rozchode: V skvelej forme aj nálade!

Demi Moore rok po rozchode zanecháva trochu plachý, ale rozhodne zdravší dojem. Zobraziť galériu (12)
Demi Moore rok po rozchode zanecháva trochu plachý, ale rozhodne zdravší dojem. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť v starých koľajách? Odkedy sa Demi Moore (50) rozišla s manželom Ashtonom Kutcherom (34), prešla si tŕnistou cestou mediálnej hanby a psychického zrútenia. Po problémoch s anorexiou a závislosťou na liekoch však konečne pôsobí ako predtým – primerane štíhla a s náznakom úsmevu.

Kríza zažehnaná? Ani po prepustení z liečebne do domácej starostlivosti Demi Moore pred mesiacmi nejavila viditeľné známky zlepšenia. Jej hmotnosť sa síce mierne zvyšovala, no vzápätí zase rapídne klesala. Markantnú pozitívnu zmenu sa paparazzom podarilo zachytiť až tento týždeň. Herečka sa síce pred nimi schovávala, no pôsobila zdravo a vo forme.

Demi si začiatkom týždňa vykračovala z posilňovne s rozpustenými vlasmi a s fľašou v ruke. Keďže bola nenalíčená, tvár si pred fotografmi ukrývala do dlhých prameňov. Aj napriek tomu jej však dobrá nálada očividne nechýbala – po celý čas sa hollywoodska ikona potmehúdsky usmievala. Oblečené mala priliehavé legínsy, vďaka ktorým vynikla jej útla postavička. K bacuľkám Demi zaručene nikdy patriť nebude, no v týchto dňoch už rozhodne nezanecháva vyziabnutý dojem.

Herecká hviezda starostlivosti o svoj zovňajšok opäť venuje väčšiu pozornosť, nakoľko jej po boku chýba stabilnejší partner. Od rozchodu s Kutcherom sa síce v jej spoločnosti objavilo zopár mužov, nešlo však o nič seriózne. A práve to by chcela brunetka zmeniť: „Demi po randení netúži zúfalo, ale je tejto možnosti otvorená, čo je naozaj dobrý krok. Chce zažiť niečo nové a chce sa opäť zamilovať,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia. Je viac než isté, že vďaka láske by opäť prekvitala ako pred vyše rokom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu