Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drastická premena krásnej Zúfalky: Eva, kde máš svoje božsky dlhé vlasy?

Eva Longoria šokovala radikálnou zmenou imidžu - na webe sa predvádzala s krátkymi vlasmi a pridala aj ostrihané kadere. Zobraziť galériu (12)
Eva Longoria šokovala radikálnou zmenou imidžu - na webe sa predvádzala s krátkymi vlasmi a pridala aj ostrihané kadere. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Radikálna zmena! Hoci Eva Longoria (37) patrí k drobným herečkám, medzi kolegyňami sa na červenom koberci len tak nestratí. Vďačí za to črtám tváre s prímesou exotiky a pestovanej dlhej hrive. O to prekvapujúcejšie vyznieva jej najnovší experiment. Na webe sa s euforickým výrazom predviedla ako krátkovlasá cica.

Je z nej celkom iná žena! Aj keď si Eva Longoria so svojím pôvabom môže dovoliť akýkoľvek úlet, už dlhé roky sa medzi smotánkou pohybuje nezmenená. Postavičku ako lusk dopĺňa tvárička s mexickými rysmi a dlhé hnedé kadere. A práve tých sa herecká hviezda tento týždeň vzdala. Na sociálnej sieti Twitter totiž zverejnila záber s čerstvým zostrihom po boku kaderníka a opýtala sa svojich fanúšikov: „Ľudkovia, páči sa vám môj nový účes?“

Situácia pôsobila o to presvedčivejšie, že hollywoodska diva zverejnila aj fotografiu s ostrihanými vlasmi na podlahe. Svojím nasledovníkom sa však v takejto verzii mimoriadne páčila. „Mohla by si sa pokojne zbaviť všetkých svojich vlasov a stále budeš krásna,“ znel jeden z komentárov. Pozitívne ohlasy pritom rýchlo pribúdali. „Si stále rovnako nádherná, dokonca aj s krátkymi vlasmi. Zbožňujem ťa, Eva,“ reagoval obdivovateľ z Nemecka.

Hviezda seriálu Zúfalé manželky svojich priaznivcov dlho nenapínala a čestne priznala: „Je to iba parochňa.“ Napriek tomu ale treba uznať, že zmysel pre humor jej naozaj nechýba. Podobne si uťahovali už mnohé modelky pred fotením, nikdy však neboli také nápadité, aby pridali aj falošný dôkaz v podobe odstrihnutých prameňov. Naposledy sa týmto krokom zviditeľnila Miley Cyrus, ktorej však nové vrabčie hniezdo príliš neprospelo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu