Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Schudnutá sexica Eva v bikinách: Bruško stiahnuť, prsia napraviť!

Eva Longoria si v bikinách kontrolovala, či má svoje poprsie na správnom mieste. Zobraziť galériu (13)
Eva Longoria si v bikinách kontrolovala, či má svoje poprsie na správnom mieste. (Zdroj: profimedia.sk)

MARBELLA – Opäť je z nej sexi plážová cica! Hoci Eva Longoria (38) odjakživa patrila k najkrajším dámam Hollywoodu, nedávno mala nejaké to kilečko navyše. Momentálne však leňoší na juhu Španielska a v bikinách predvádza postavičku ako lusk. Občas sa dokonca neváha presvedčiť, či má prednosti na svojom mieste.

Všetky nechcené vankúšiky sú fuč! Keď Eva Longoria pred pol rokom zamestnávala objektívy paparazzov na juhoamerickej pôde, so zaoblenými krivkami nechtiac ukázala aj menší faldík na bruchu. Odvtedy sa však opätovne dostala do svojej top formy, čo potvrdzujú čerstvé zábery z aktuálnej dovolenky. Hviezda Zúfalých manželiek zamierila na starý kontinent a vychutnáva si relax pri mori v tej najlepšej spoločnosti.

Drobučkú Evu počas týchto dní sprevádza milenec Ernesto Arguello. Herečka neponecháva nič na náhodu a svojmu miláčikovi sa ukazuje v dvojdielnych plavkách, ktoré jej musia padnúť ako uliate. V istom okamihu ju totiž fotografi zachytili, ako si napráva svoje prednosti vo vrchnom diele bikín. So stiahnutým bruškom a štíhlymi nohami seriálová kráska vyzerá naozaj senzačne.

Podnikateľ z Floridy a sexi herečka spolu tvoria pár síce iba krátko, no údajne sa k sebe hodia, ako keby boli stvorení jeden pre druhého. „Môj odhad je, že do budúceho roka sa vezmú. Ich city sú skutočné – obaja sú zamilovaní, čo u Ernesta nebýva zvykom. Všade cestujú spolu,“ cituje svoj zdroj magazín People. Žeby sa Eva odhodlala vstúpiť do manželského chomúta aj po tretí raz?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu