Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hriešne sexi Heidi Klum: Rázporok po rozkrok a prsia držala len šnúrka!

Heidi Klum sa na odovzdávaní cien MTV European Music Awards blysla odvážnymi šatami. Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum sa na odovzdávaní cien MTV European Music Awards blysla odvážnymi šatami. (Zdroj: SITA)

FRANKFURT – Rafinovaná a neuveriteľne zvodná! Odkedy sa Heidi Klum (39) spamätala z rozvodu, medzi smotánkou doslova žiari. Pri pohľade na jej úchvatné krivky len ťažko uveriť, že priviedla na svet až štyri ratolesti. Ostrieľaná modelka uplynulú noc vytasila mocné ženské zbrane – dlhé nohy aj prednosti ako na výstave.

Tejto sexici už ťahá na štyridsiatku? Hoci si Heidi Klum prešla neľahkým obdobím v znamení rozchodu, za bývalým manželom Sealom už rozhodne nesmúti. V životnej forme sa v nedeľu večer predviedla počas odovzdávania hudobných cien MTV European Music Awards. Svojich priaznivcov na domácej pôde viac ohúriť ani nemohla.

Blondínka sa na veľkolepý večer poctivo pripravila a do svojej garderóby zaradila odvážny model z dizajnérskej dielne Versace. Bledomodré asymetrické šaty nechali vyniknúť jej štíhlym nohám vo vysokom rázporku, v úzadí však nezostali ani modelkine vnady. Tie Heidi poodhalila v hriešne hlbokom výstrihu, ktorý držala pohromade len jedna tenšia šnúrka.

Štvornásobná mamička otvorene priznáva, že prekypuje šťastím vďaka svojim deťom a novému milencovi. Tým sa v septembri oficiálne stal jej osobný strážca Martin Kirsten. „Nič sa pre nás nezmenilo. Ani pre deti, ani pre nikoho v našom okolí,“ komentovala modelingová hviezda zmenu v milostnom živote prostredníctvom nedávneho rozhovoru. Kirsten sa však pri známej polovičke rozhodne nemá na čo sťažovať. Minulý mesiac si rozšíril šatník o niekoľko kvalitných oblekov, košieľ a topánok, aby popri oslnivej modelke vyzeral v spoločnosti k svetu. Účet za vynovenú garderóbu v hodnote desaťtisíc dolárov hradila Heidina peňaženka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu