Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi Ruska hviezdou pláže: Dokonalé krivky v úsporných plavkách!

Sexi ruská modelka Natasha Poly predviedla svoju postavišku v miniatúrnych bikinách. Zobraziť galériu (9)
Sexi ruská modelka Natasha Poly predviedla svoju postavišku v miniatúrnych bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Sexepílu má na rozdávanie! Nie je nijakým tajomstvom, že modelky z ruských končín majú pre západný svet osobité čaro. Výnimkou nebude ani Natasha Poly (27), ku ktorej bola príroda mimoriadne štedrá. Do vienka jej nadelila postavičku ako lusk hodnú titulu bohyne pláže. Pozrite si čerstvý záber a posúďte sami.

Aj v súkromí pôsobí ako vystrihnutá z katalógu! Hoci si Natasha Poly v týchto dňoch užíva pár dní voľna, na piesočnatej pláži v Miami vzbudzuje pozornosť ako v plnom nasadení modelky. S jej obdivuhodnou genetickou výbavou by ste totiž medzi paparazzi zábermi a tými komerčnými ani nezbadali rozdiel. Sexi blondínka je ako stvorená pre pózovanie a zvodnosť má jednoducho v krvi.

Rodáčka z Ruska si morské vlny vychutnávala v červených bikinách bez ramienok, v ktorých dokonale vynikli jej dlhé štíhle nohy a ploché bruško. Na prstenníku sa jej vynímal veľký drahokam, no zákonná polovička po jej boku chýbala. Pred hurikánom Sandy sa na vyhriatu Floridu Natasha uchýlila len so svojou matkou.

Modelingová hviezda svoju kariéru odštartovala už pred dvanástimi rokmi, keď sa jej podarilo obsadiť striebornú priečku v moskovskej súťaži hľadajúcej mladé modelky. Za prielomový sa u nej považuje rok 2004, kedy sa objavila na móle značky Emanuel Ungaro a zúčastnila sa na 54 prehliadkach v tých najvychytenejších svetových metropolách. Pred rokom a pol išla pod čepiec a svoje oficiálne „áno“ povedala holandskému podnikateľovi Petrovi Bakkerovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu