Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tá má ale odvahu: Vypapaná hviezda ukázala mohutné telo v plavkách!

Lisa Riley vystavila korpulentnú postavu pred objektívom iba v plavkách.
Lisa Riley vystavila korpulentnú postavu pred objektívom iba v plavkách. (Zdroj: Heat)

LONDÝN – Sebavedomie jej nechýba! Hoci sa Lisa Riley (36) dlhé obdobie trápi s výraznou nadváhou, kilá navyše jej na nálade neuberajú. Keď si to situácia vyžaduje, s korpulentnou postavou si neváha zažartovať na vlastný účet. Naposledy kypré tvary predviedla v plavkách s veľkosťou XXL a náramne sa pritom bavila.

Stále s úsmevom! Napriek tomu, že Lisa Riley nikdy nepatrila k štíhlym kráskam, dokázala sa presadiť na televíznych obrazovkách. Momentálne derie tanečné topánky v šou Strictly Come Dancing, ktorú u nás poznáme pod názvom Let’s dance. Za štyri týždne v znamení tvrdých tanečných tréningov údajne dala svojej objemnej figúre poriadne zabrať. Menšia o štyri konfekčné veľkosti svoje vylepšené telo hrdo vystavila v plavkách.

Lisa si na odvážnom čiernobielom zábere zapózovala pre čitateľov magazínu Heat. S výstrednými šnúrovacími topánkami si pritom neodpustila porovnávačku odtrhnutú od reality: „Jej, dnes sa zo mňa stala Beyoncé. Vlastne, tehotná Beyoncé. Alebo Beyoncé po tom, čo zjedla všetky koláče.“ Aj keď svoje slová prezentovala s ľahkým humorom, treba uznať, že od známej speváčky má na míle ďaleko. Jej macaté končatiny a veľké stehná sa k dive svetového formátu ani len nepribližujú.

Herečka a moderátorka síce patrí k najťažším tanečníčkam v súťaži, je však celkom možné, že to dotiahne pomerne ďaleko. Podobný kúsok sa minulý rok podaril Kirstie Alley za veľkou mlákou, ktorá sa pretancovala až do finále. Lisa vrtí zadkom takisto veľmi obratne a ako jedna z mála pokojne zdvihne svojho partnera do vzduchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu