Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takmer 250 kíl, no zlato v hrdle: Extrémne obézny spevák ohúril aj Britney!

Freddie Combs s hmotnosťou takmer 250 kíl dojal porotu svojím spevom. Zobraziť galériu (3)
Freddie Combs s hmotnosťou takmer 250 kíl dojal porotu svojím spevom. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Na výzore nezáleží! Tohto hesla sa vo svojom živote drží Freddie Combs (41), ktorého takmer zabilo extrémne množstvo telesného tuku a ťažký stupeň obezity. Dnes však váži „len“ 244 kíl a pomýšľa na hudobnú kariéru. Na vozíku skúsil šťastie v speváckej súťaži, kde dojal aj nežnú Britney Spears (30).

Nevzdáva sa! Mlado vyzerajúcemu rodákovi zo Severnej Karolíny ručička váhy pred dvomi rokmi ukazovala neuveriteľných 417 kilogramov. Táto hrošia váha ho takmer pripravila o život, vďaka cvičeniu a prísne regulovanej diéte však nakoniec zhodil okolo 180 kíl. Stále je síce pripútaný na invalidný vozík, no dúfa, že jeho existencia dostane ďalší zmysel.

„Moju hudbu nikto nikdy nepočul. Mojím najväčším snom je dať nádej ľuďom mojich rozmerov. Dúfam, že porotcovia sa pozrú za môj zovňajšok a dajú tučnému chlapcovi šancu,“ vysvetlil Freddie svoje pohnútky na kameru. V americkej verzii súťaže X Factor sa rozhodol preraziť so skladbou Wind Beneath My Wing. A hoci ho na pódium musela dotlačiť vypapaná manželka, ich spoločné úsilie nevyšlo navnivoč.

Combs sa na javisku blysol precíteným prejavom, vďaka ktorému sa v očiach zaleskli slzy aj samotnej Britney Spears. Či sa jej spolu so zvyškom poroty viac dotkol spevákov príbeh alebo výkon, už posúďte sami. V hodnoteniach sa však nešetrilo superlatívmi. L.A. Reid Freddieho hlas označil za „nebeský“ a obávaný kat Simon Cowell preukázal nečakanú mieru empatie: „Neverím, že si zaslúžiš, aby si uviazol v tom vozíku. Podporím ťa, ak sa podporíš aj sám.“ Štyri kývnutia tak extrémne obézneho umelca posunuli do ďalšieho kola.

Tip: Pozrite si spevácku šou X Factor v televízii! Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu