Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodska 40-tka vyhráva boj s časom: Nezmenila sa už 10 rokov!

Gwyneth Paltrow ako krásna tridsiatnička (vľavo) a ako oslnivá štyridsiatka (vpravo). Nájdete nejaký rozdiel? Zobraziť galériu (16)
Gwyneth Paltrow ako krásna tridsiatnička (vľavo) a ako oslnivá štyridsiatka (vpravo). Nájdete nejaký rozdiel? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Objavila recept na večnú mladosť? Hoci Gwyneth Paltrow nedávno oslávila okrúhlu štyridsiatku, v hollywoodskych kuloároch je považovaná za nestarnúcu sirénu. Stačí si porovnať jej súčasné fotografie s tými, na ktorých pózovala v tridsiatke. Sotva nájdete nejaký rozdiel.

Stále ako mladica v najlepších rokoch! Nie je nijakým tajomstvom, že Gwyneth Paltrow sa stala vyznávačkou zdravého životného štýlu a svoje návody prostredníctvom blogu šíri aj medzi fanúšikmi. Zdá sa teda, že vďaka striedmosti, vyváženej strave a cvičeniu pod dohľadom osobnej trénerky našla skutočný elixír života. Na červenom koberci totiž vyráža fotografom dych ako pred desaťročím.

Blondínka sa tento týždeň stala stredobodom pozornosti, keď zavítala na galavečer spojený s odovzdávaním cien God's Love We Deliver Golden Heart Awards vo Veľkom jablku. Priliehavé čierne šaty s rafinovaným prestrihmi robili Gwyneth doslova neprehliadnuteľnou. Tou najväčšou ozdobou sa však stala práve jej dievčenská tvár, ktorej sa plynutie času akoby vôbec netýkalo.

Herečku už nezdobí toľko pieh a jej pleť pôsobí dojmom hladkého porcelánu. Vo všetkom ostatnom možno hovoriť o identickej zhode so záberom zo septembra roku 2002, keď sa Gwyneth objavila na premiére snímky Possession v rámci filmového festivalu v Deauville. Zaujímavosťou je, že s odstupom desiatich rokov jej nepribudli ani len drobné mimické vrásky okolo očí alebo úst. No zatiaľ čo u ostatných kolegýň sa otvorene hovorí o chirurgických zákrokoch, dvojnásobná mamička nestarnúci imidž vraj dosiahla vlastným úsilím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu