Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Najkrajšej žene sveta sexepíl nechýba: Na premiére vytasila zadok naostro!

Gwyneth Paltrow po zisku titulu najkrajšej ženy sveta siahla po odvážnej róbe bez bielizne. Zobraziť galériu (16)
Gwyneth Paltrow po zisku titulu najkrajšej ženy sveta siahla po odvážnej róbe bez bielizne. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Potvrdila skvelú formu! Len čo magazín People označil Gwyneth Paltrow (40) za najkrajšiu ženu sveta pre rok 2013, na herečkinu hlavu sa zo strany mnohých fanúšikov strhla lavína kritiky. Hollywoodska diva však akékoľvek pochybnosti o novom titule razom zmietla zo stola. Na červený koberec vyrazila bez bielizne a poodhalila svoje sexi pozadie.

Bolo sa na čo pozerať! Aj keď Gwyneth Paltrow nepatrí k typickým americkým krásaviciam, so svojou prirodzenosťou a šarmom získala veľavravné ocenenie od časopisu People. O tom, že si ho zaslúži plným právom, presvedčila hneď nasledujúci deň počas slávnostnej premiéry tretieho pokračovania sci-fi „akčáku“ Iron Man. V odvážnej róbe odhalila poriadny kus kože a najspodnejšiu vrstvu šatstva tentoraz nechala v bielizníku.

Zahalená, a predsa neuveriteľne sexi – v tomto duchu sa niesli rafinované šaty známej blondínky, ktoré spredu vytvárali dokonalú ilúziu presýpacích hodín. Z bočných strán však mali všité vsadenia z priehľadnej látky, ktorá nechala vyniknúť herečkiným štíhlym nohám. Tenučký materiál priťahoval objektívy paparazzov o to viac, že pod ním chýbala spodná bielizeň. Gwyneth tak pri chôdzi vystavila na obdiv aj časť svojho zadočku.

Atraktívna štyridsiatnička na tróne vystriedala svoju najlepšiu kamarátku Beyoncé a pri srdci ju môže hriať pocit, že tromfla oveľa mladšie kolegyne ako Jennifer Lawrence (22) a Amandu Seyfried (27). Napriek tomu si však musela na Twitteri prečítať množstvo nenávistných komentárov. „Takže magazín People vyhlásil Gwyneth Paltrow za najkrajšiu ženu sveta. Zaujímalo by ma, kto o tom rozhoduje. Banda chudákov,“ znel jeden z negatívnych príspevkov. Ide zrejme o daň za prvenstvo aj v ďalšom, už menej lichotivom rebríčku. Herecká hviezda skončila ako najviac nenávidená celebrita práve kvôli svojmu blogu, na ktorom ponúka recept na zdravý životný štýl. Jej stravovanie je totiž pre mnohých užívateľov finančne náročné, a preto sa neteší príliš veľkej obľube.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu