Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gwyneth Paltrow dráždi ako nikdy: V 40-tke je z nej polonahá sexi kosť!

Inokedy ostýchavá Gwyneth Paltrow sa po štyridsiatke premenila na zvodnú dračicu v podväzkoch. Zobraziť galériu (11)
Inokedy ostýchavá Gwyneth Paltrow sa po štyridsiatke premenila na zvodnú dračicu v podväzkoch. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Aj keď má Gwyneth Paltrow (40) ukážkové krivky a dokonca bola vyhlásená za najkrajšiu ženu sveta, provokatívnym úlohám sa doteraz radšej vyhýbala. O to viac prekvapila v úsmevnej dráme, kde odhalila poriadny kus kože. V dráždivej bielizni s podväzkami sa fanúšikom predviedla tak, ako ju často nevidia.

Akékoľvek zábrany išli bokom! Gwyneth Paltrow patrí v Hollywoode k známym vyznávačkám zdravého životného štýlu, vďaka ktorému sa aj po prekročení prahu štyridsiatky môže pochváliť postavou tínedžerky. Hoci to u nej nebýva zvykom, závideniahodnú figúru predviedla pred kamerami a jej obdivovatelia si ju budú môcť obzrieť v naozaj nevšednej podobe. Plavovláska sa totiž vyzliekla do spodnej bielizne v snímke Thanks For Sharing a prvé zábery z trailera nasvedčujú tomu, že sa bude na čo pozerať.

Gwyneth sa zhostila úlohy bežnej ženy menom Phoebe, ktorá jedného dňa zistí, že jej partner prepadol závislosti na sexe. V jednej zo scén preto nahodí dráždivú súpravičku z čiernej čipky, samodržiace pančuchy aj podväzky, zmyselne sa oprie o zárubňu a opýta sa svojej polovičky: „Hej, zlatko, chceš tancovať?“ Priateľ Adam, ktorého stvárňuje Mark Ruffalo, jej však prekvapivo odpovie: „Toto ma privádza na miesta, kam práve teraz nechcem ísť.“

Okrem blond štyridsiatničky sa v snímke blysne aj popová hviezda Pink. Ako to celé na striebornom plátne dopadne, si diváci budú môcť pozrieť až po 13. septembri, kedy snímka oficiálne uzrie svetlo sveta. Už teraz je však jasné, že núdza o zábavu rozhodne nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu