Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Od najkrajšej ženy sveta celebrity bočia: Šíri sa okolo nej nepríjemný zápach!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (10)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Príroda nadovšetko! O Gwyneth Paltrow (40) je známe, že patrí k vyznávačkám zdravého životného štýlu a všetkého s nálepkou „bio“. Nie každý produkt jej však zvyšuje prestíž u hereckých kolegov z Hollywoodu. Na nedávnom vychytenom podujatí totiž nebodovala, práve naopak. Nad jej prepotenými pazuchami okolie krčilo nosom a radšej sa vzdialilo.

Utŕžila poriadnu hanbu! Začiatkom druhého májového týždňa sa hviezdy zo sveta šoubiznisu zišli pod jednou strechou, aby oslávili punk v móde haute couture a predviedli sa vo vyzývavých outfitoch. Na galavečere Metropolitného múzea nechýbala ani Gwyneth Paltrow, ktorá však medzi smotánku príliš nezapadla. Postaral sa o to prírodný deodorant, ktorý ju zradil nevoňavým spôsobom.

„Úbohá Gwyneth vyzerala dokonalo, ale asi kvôli tým horúcim svetlám ju bolo dosť cítiť. Bol to dosť výrazný úder do nosa, ale nemyslím, že o tom tušila. Videl som aspoň dvoch ľudí, ktorí si zamávali rukou pred nosom, keď okolo nej prešli,“ prezradil médiám jeden z hostí. Podľa neho za všetkým stojí naturálna kozmetika: „Gwyneth počula, že hliník je pravdepodobne karcinogénny a aplikácia deodorantov na hliníkovej báze v oblasti citlivých žliaz podpazušia môže zvýšiť riziko rakoviny prsníka.“

Aj samotná blondínka, ktorá je podľa magazínu People najkrajšou ženou sveta, priznala, že si MET Gala vonkoncom neužila. Dôvod sa teda mohol ukrývať práve v tom, že celebrity v jej spoločnosti kvôli zapáchajúcemu potu dlho nevydržali. Herečka to však údajne berie s nadhľadom a zdravie kladie na prvé miesto. „Gwyneth hovorieva kamarátom, že radšej bude smradľavá ako mŕtva,“ dodal spomínaný zdroj. Možné je však aj to, že podobné fámy sú len pomstou za jej snobské správanie, ktorého ostatné hviezdy majú plné zuby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu