Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česká exmilenka Usaina Bolta z Talentu: Sexi FOTO v bielizni aj bez!

Sexi Karolína Krézlová nafotila viacero záberov v bielizni. Zobraziť galériu (21)
Sexi Karolína Krézlová nafotila viacero záberov v bielizni.

PRAHA - Toto telo patrilo najrýchlejšiemu mužovi planéty! Karolína Krézlová (25) sa v šou Česko Slovensko má talent zviditeľnila nielen speváckym nadaním, ale aj nechuťou prezradiť svoj vek. Pri začínajúcich -násťročných modelkách si totiž pripadá staro. Podľa topiek sa však rozhodne nemá za čo hanbiť. Dôkazom môžu byť aj zábery v bielizni, na ktorých sexica poodhalila svoje príťažlivé krivky. Pozrite, aká je zvodná.

Pobúrila porotkyňu! Karolína Krézlová pri svojom nedeľňajšom vystúpení v talentovej šou pôsobila podľa Lucie Bílej príliš namyslene a vôbec nevysielala pozitívnu energiu. Rozmýšľala som, koľko ľudí vám dnes povedalo, že ste krásna. Mám pocit, že vám to hovoria všetci celý život a vás to trochu skrútilo,” vyjadrila sa speváčka k charakteru súťažiacej.

Ľuďom, ktorí Karolínu považujú za atraktívnu, sa však niet čo čudovať. Lichôtky o svojom vzhľade si totiž určite zaslúži. Veď svojim pôvabom okúzlila aj športovca Usaina Bolta, s ktorým v minulosti prežila románik. Čo sa Krézlovej profesionálnej kariéry týka, už v puberte začínala s modelingom. A vracia sa k nemu aj dnes. Zaujímavé je, že na umeleckých záberoch vyzerá rovnako dobre s blond, čiernymi i hnedými vlasmi.

Navyše, k peknej tváričke v jej prípade patrí aj dokonalé telo. To viackrát vystavila na obdiv pri fotení v bielizni. „Takéto pózovanie mi nebolo príliš príjemné. Nechcela by som sa tomu už venovať, pokiaľ nepríde nejaká naozaj zaujímavá ponuka,” prezradila nám modelka.

Zdá sa teda, že žiadne odvážnejšie zábery od nej čakať nemôžeme. „To naozaj nie, nemyslím, že by som to mala zapotreby. Takáto naozaj nie som,” povedala nám Karolína. Pozrite si, čo najviac zo svojho tela ukázala - zábery v sexi bielizni nájdete v našej GALÉRII.

Toto je maximum, čo je Karolína ochotná ukázať zo svojho tela.
Zobraziť galériu (21)
Toto je maximum, čo je Karolína ochotná ukázať zo svojho tela.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu