Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Fiasko Slávikovej krásky: Toto jej absolútne nevyšlo!

Karolína Krézlová vôbec neexcelovala, napriek tomu si ju vzal Jaro Slávik pod svoje krídla. Zobraziť galériu (13)
Karolína Krézlová vôbec neexcelovala, napriek tomu si ju vzal Jaro Slávik pod svoje krídla.

BRATISLAVA - Bez úspechu! Karolína Krézlová (25) sa v talentovej šou zviditeľnila tým, že si na ňu hneď v úvode zasadla Lucie Bílá (46). Vo Veľkom tresku mala šťastie, že duet spievala s miláčikom porotkyne Leom Machalom (22), a tak ďalšia spŕška kritiky neprišla. Bohužiaľ, o to horší však bol výkon tejto dvojice. Absolútne im to neladilo. Čo na to Jaro Slávik (38), ktorý je s Češkou spájaný nielen ako jej producent ale aj milenec?

Ostro sledovaná! Na výkon Karolíny Krézlovej v šou Česko Slovensko má talent boli určite zvedaví mnohí. Spievajúca modelka sa totiž už na začiatku nepohodla s Luciou Bílou. No neskôr si ju pre spoluprácu vybral Jaro Slávik, ktorý jej robí producenta.

Je však otázne, či stavil na dobrého koňa. Karolínin spev totiž nie je ničím výnimočný a v kombinácii s Leom Machalom vo Veľkom tresku išlo v podstate o trapas. Dvojici to absolútne neladilo, v niektorých chvíľach bolo ťažké uveriť, že obaja spievajú tú istú pieseň. „Prvýkrát v živote som bola hrozne nervózna. Možno to je tým, že sme podcenili prípravu,” sypala si popol na hlavu kráska.

Napriek tomu si však prísna porota na ich výkone nezgustla. Je neuveriteľné, že Lucie Bílá, ktorej je Karolína nesympatická, jej spev nijako nekomentovala. U Jara Slávika je to pochopiteľnejšie. V tom čase už totiž s Krézlovou intenzívne diskutoval o spolupráci. „Vy ste popoví speváci, ktorí nepostupujú, pretože nebude kategória popového spevu,” oznámil dvojici verdikt o konci v súťaži. Urobil to spôsobom, akoby ich vystúpenie nemalo vážnejšie chyby.

Topky.sk oslovili aj samotnú Karolínu s otázkou, ako vníma svoje účinkovanie v súťaži. „Áno, prípravu sme podcenili. Ale viac som vnímala dobrú atmosféru a určitú skúšku odolnosti, než nejaký boj o postup,” povedala nám. „Samozrejme, že ma vyradenie trochu mrzí, ale na druhej strane sa mi uľavilo, že sa preukázalo, že som v talente nebola protekčne,” dodala modelka. Jej producent Slávik už dlhší čas odmieta komunikovať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu