Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Matka Kevina zo Sám doma: Po 20 rokoch vyzerá ako figurína z vosku!

Catherine O'Hara v snímke Sám doma a s odstupom dvadsiatich rokov Zobraziť galériu (4)
Catherine O'Hara v snímke Sám doma a s odstupom dvadsiatich rokov (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Pribúdajúce roky maskuje, ako vie! Odkedy sa Catherine O'Hara (58) po prvýkrát blysla v komédií Sám doma, ubehli už vyše dve desaťročia. S blížiacou sa šesťdesiatkou však herečka nezaháľa – zub času sa snaží prekabátiť pod rukami plastického chirurga. Vďaka početným zákrokom tak o prirodzenom starnutí nemôže byť u nej ani reči.

Už sa na seba ani nepodobá! Catherine O'Hara mohla slovenskému divákovi najviac utkvieť v pamäti ako roztržitá matka, ktorá svojho syna Kevina na Vianoce zabudla doma a spomenula si naňho až v lietadle. Hoci sa táto snímka ešte stále objavuje na našich televíznych obrazovkách, hlavní protagonisti sa medzičasom zmenili na nepoznanie. Malý blondiačik Macaulay Culkin vyrástol na vymetača žúrov holdujúceho drogám. Catherine sa síce stále pohybuje vo svete kinematografie, no jej tvár špatia plastiky.

Takmer 60-ročná hviezda sa tento týždeň objavila na červenom koberci Londýnskeho filmového festivalu. V modrom kostýme zavítala na premiéru animovanej snímky Frankenweenie, na ktorej sa sama podieľala tak, že jednej z postavičiek prepožičala svoj hlas. Fanúšikovia však jej zovňajškom mohli zostať mierne zaskočení. Catherine totiž rozdávala úsmevy s vyžehlenou pleťou bez vrások, ktorá jej mimiku nijako neuľahčovala.

Deň pred premiérou sa plavovláska zúčastnila na tlačovej konferencii, kde si pred paparazzmi zapózovala s režisérom Timom Burtonom. Na túto príležitosť odvážne zvolila krátku čiernu sukňu s flitrami, ktorá nechala vyniknúť jej štíhlym nohám. Ako sa teda zdá, Catherine sa so zrelým vekom zatiaľ príliš nezžila a pribúdajúce roky si naďalej nepripúšťa.

Tip: Dostali ste chuť na film Sám Doma? Zistite či ho niekde vysielajú na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu