Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pamätáte si túto seriálovú hviezdu? Z tínedžerky vyrástla oslnivá fešanda!

Emily VanCamp ako sladká 16-tka a ako očarujúca mladá dáma na červenom koberci Zobraziť galériu (7)
Emily VanCamp ako sladká 16-tka a ako očarujúca mladá dáma na červenom koberci (Zdroj: profimedia.sk, SITA, WB)

LOS ANGELES – Rozkvitla do krásy! Odkedy sa Emily VanCamp (26) blysla s prvou väčšou úlohou na televíznych obrazovkách, uplynulo už celé desaťročie. Za ten čas sa však nijako výraznejšie nezmenila – zostala pôvabnou blondínkou s mäkkými črtami tváre. Dievčatko zo seriálu Everwood dnes očarí noblesou dospelej dámy.

Čím staršia, tým krajšia! Hoci sa Emily VanCamp pred kamerami pohybuje od útleho detstva, slovenskému divákovi mohla najviac utkvieť v pamäti ako Amy Abbott zo seriálu Everwood. Jej tváričku by ste pritom bez najmenších pochýb spoznali aj s odstupom desiatich rokov. Herečka totiž dospela v prirodzenú krásku.

Emily sa od roku 2011 venuje nakrúcaniu seriálu Revenge. Ten jej do života priniesol nielen pracovnú príležitosť, ale tiež súčasnú lásku. Plavovláska totiž momentálne tvorí pár s Joshom Bowmanom (24), ktorý stvárňuje jej partnera aj na pľaci kanála ABC. Bok po boku túto dvojicu paparazzi zastihli tento týždeň na losangelskom ranči. Seriálová hviezda s nohavicami zasunutými do čižiem a so zbraňou v ruke pôsobila ako moderná poľovníčka.

Emily VanCamp
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O tom, že sa Emilyin seriál teší obľube, svedčia priaznivé čísla sledovanosti. A v čom podľa 26-ročnej fešandy spočíva tajomstvo jeho úspechu? „Myslím, že je to univerzálnou témou programu Revenge. Je zábavné ponoriť sa do života bohatých a krásnych ľudí. Ekonomika je v takom zlom stave, že ľudia hľadajú možnosti úniku – a Revenge im ho ponúka,“ prezradila na margo príprav. Ostáva len dúfať, že Emily zotrvá rovnako skromná a pri zemi aj v budúcnosti.

Everwood

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu