Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tori Spelling ukázala zázračné dieťa: Štvrtý pôrod takmer neprežila!

Tori Spelling s mesačným synčekom Finnom hrdo pózuje na titulke. V tehotenstve však takmer prišla o život. Zobraziť galériu (11)
Tori Spelling s mesačným synčekom Finnom hrdo pózuje na titulke. V tehotenstve však takmer prišla o život. (Zdroj: Us Weekly)

LOS ANGELES – Vážne komplikácie! Tori Spelling (39) sa koncom augusta stala už štvornásobnou mamičkou, keď priviedla na svet synčeka Finna Daveyho. Po vyše mesiaci od pôrodu ho síce hrdo ukázala na titulke magazínu, no v nemocnici si podľa vlastných slov prešla hotovým peklom. Štvrté tehotenstvo ju takmer zabilo.

Krušné chvíle! Tori Spelling si svoje štvrté tehotenstvo navonok užívala a rastúce bruško neváhala hneď niekoľkokrát vystaviť na obdiv v úsporných plavkách. Ako však s odstupom času priznala, v 20. týždni jej lekári diagnostikovali stav zvaný vcestná placenta (placenta previa). Ten sa prejavuje krvácaním rôznej intenzity, pričom Tori a jej štvrtému bábätku na ceste sa stal takmer osudným.

O nepríjemnú skúsenosť sa herečka podelila s čitateľmi najnovšieho vydania magazínu Us Weekly. Na jeho titulnej strane si zapózovala s najmladším prírastkom, vo vnútri čísla však nechýbajú ani ďalšie rodinné fotografie. Nebyť pohotovej reakcie, niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 90210 sa takejto idylky nemusela dožiť. Jedného dňa sa totiž o šiestej ráno zobudila s tým, že jej po nohách steká krv.

Po okamžitej hospitalizácii nasledovala 10-týždňová liečba a pokoj na lôžku. V istom okamihu bola Tori nútená zvažovať ukončenie tehotenstva, aby si zachránila holý život. Po celý čas pritom myslela predovšetkým na svoje tri zdravé ratolesti. „Pamätám si, ako som si neustále opakovala, že nemôžem po sebe zanechať tri deti. Liam si ma bude pamätať, ale čo Stella? Vedela som, že Hattie by si nespomenula. Mala by som pre nich urobiť videá?“ aj takéto otázniky sa Tori vynárali v hlave počas vážneho zdravotného stavu. Dnes je šťastná, že krízu prekonala a svoju famíliu si vychutnáva plnými dúškami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu