Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skrachovaný hrdina zo Sám doma ako umelec: Ten sa ale znemožnil!

Macaulay Culkin prejavil svoje umelecké sklony so zvláštnym imidžom. Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin prejavil svoje umelecké sklony so zvláštnym imidžom. (Zdroj: Bullet)

NEW YORK – Zvláštny pokus o návrat! Hoci si Macaulay Culkin (32) v detstve zarobil na celý život a rozbehol megaúspešnú hereckú kariéru, po dvadsiatke sa ocitol na samom dne spoločnosti. Z najhoršieho je zrejme vonku, no so závislosťami bojuje zvláštnym spôsobom. Svoj byt premenil na obrovský chaos s umeleckým podtónom a sám seba prezentuje v čudesnej parochni.

Bizarný nádych! Ešte minulý rok Macaulay Culkin zapĺňal stránky magazínov svojím zúboženým zovňajškom, ku ktorému sa dopracoval závislosťou na drogách a liekoch na predpis. Okolie sa síce obávalo o jeho život, no nakoniec sa blondiak pozviechal a vrhol sa na umenie. Svoj byt v hodnote dvoch miliónov dolárov premenil na ateliér a s ďalšími dvomi kamarátmi sa pustil do svojskej tvorby. Dvere nedávno otvoril magazínu Bullet, pre ktorý si zapózoval v podivnom štýle.

Dlhá parochňa v odtieni peroxidovej blond, retro slnečné okuliare s bielym rámom, dotrhané džínsy od farby a vyťahaný sveter – v takejto podobe sa Kevin nechal zvečniť spomínaným časopisom. Príliš veľkú námahu s upratovaním pred návštevou si však nedal. V interiéri nechýbal alkohol, cigarety a plechovky od energetických nápojov.

Niekdajšia detská filmová hviezda dnes už vyzerá lepšie ako v čase najhlbšej krízy. Podľa zahraničných redaktorov Macaulay svoje umelecké inšpirácie čerpá naozaj zovšadiaľ. „Bez vysvetlenia bol od hlavy po päty oblečený v kostýme frontmana kapely Nirvany Kurta Cobaina,“ píše Bullet. V typickom výtvarnom svete spolu s ním žijú priatelia Adam Green a Toby Goodshank, ktorým nechýbal podobný outfit. „Zozbierali sme predmety zo svojej mladosti od piatich do 25 rokov,“ vysvetlil Culkin jedno zo spoločných umeleckých diel, ktoré dotvára celú miestnosť. Nad takýmto životným štýlom síce niektorí fanúšikovia krútia hlavou, no treba uznať, že ide o lepšiu alternatívu než samotné drogy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu