Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia náhrada za Heidi Klum: Nežnosti Seala a drobučkej fešandy!

Spevák Seal predviedol na jachte novú milenku s útlou figúrou. Zobraziť galériu (11)
Spevák Seal predviedol na jachte novú milenku s útlou figúrou. (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA – Užíva si v náručí inej! Po tom, čo si spevák Seal (49) zbalil kufre od manželky Heidi Klum (39), o pozornosť zo strany opačného pohlavia núdzu nemá. Počas horúcich letných dní mu robí spoločnosť neznáma brunetka útlej postavy. A tej čokoládový hudobník prejavuje náklonnosť jedna radosť. Pred paparazzmi už padali nežné bozky.

Protiklady sa priťahujú! Tento fyzikálny zákon bude zrejme platiť aj vo vzájomnej vášni Seala a jeho novej známosti. Ešte v marci ho síce médiá spájali s austrálskou kráskou Deltou Goodrem, no momentálne tvorí pár s dámou celkom iného kalibru. Tá je už na pohľad z diaľky štíhla ako prútik, z modelingovej brandže však rozhodne nepochádza. Po boku svojho čerstvého milenca totiž pôsobí ako dievčatko.

Spevák sa so svojím najnovším úlovkom pochválil v blízkosti talianskeho pobrežia na honosnej jachte. Ešte predtým, ako si dvojica vyšla načerpať energiu zo slnečných lúčov, takmer štyri dni nevyliezla z kajút. Čo za zavretými dverami párik vyvádzal, nie je ťažké domyslieť si. V Sealovom živote sa totiž doteraz pohybovali prevažne dlhonohé blondíny. Zmena v podobe drobnej brunetky sa mu očividne zapáčila. Na ležadle jej totiž venoval nejeden láskyplný bozk na čelo.

Či si takmer päťdesiatnik svoju súčasnú polovičku dovedie aj medzi smotánku, ukáže až čas. Bez obuvi a nahodená len v bielych bikinách však kráska vedľa neho zanecháva skôr komický dojem. Výškový rozdiel medzi milencami by sa mohol merať v desiatkach centimetrov.

Chceli by ste vidieť Seala naživo? Kúpte si lístky na jeho koncert - na státie či na sedenie!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu