Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Má len 8, no hviezdne gény nezaprie: Koho dcéra už rastie do krásy?

Ktorej svetoznámej topmodelke rastie pred očami akoby vlastná kópia? Zobraziť galériu (10)
Ktorej svetoznámej topmodelke rastie pred očami akoby vlastná kópia? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Hoci malá Leni len nedávno začala drať školské lavice, výzorom čoraz viac pripomína svoju hviezdnu mamu zo sveta modelingu. Pôvabné dievčatko zdedilo jej vlasy, črty tváre aj súmernú postavu zdokonalenú športom. Uhádnete, koho dcéra je na najlepšej ceste kráčať v šľapajách vlastnej mamy?

Plachá, ale roztomilá! Tak pôsobí blonďavá Helene Boshoven Klum, ktorá o pár mesiacov oslávi deviate narodeniny. Už v útlom veku sa čoraz viac začína podobať na ženu, ktorá ju priviedla na svet a ktorá rodné Nemecko zviditeľnila v oblasti modelingovej brandže na najvyššej úrovni. Pre samotnú Heidi Klum (39) ide o prírastok do rodiny s prívlastkom „nemanželský“, to ju však ani prinajmenšom netrápi. Jej osemročná Leni by totiž už teraz mohla pózovať v reklamných kampaniach na detské kolekcie.

Paparazzi zachytili drobnú školáčku uplynulý týždeň po tom, čo Heidi vzala svoje ratolesti do telocvične. V bavlnenom tričku a v elastickom úbore mala Leni trochu vyplašený výraz. Šortky však napovedali, že do budúcna môže mať sebavedomia na rozdávanie – s najväčšou pravdepodobnosťou sa bude pýšiť dlhými a štíhlymi nohami po mame. Ide o veľmi podobnú symboliku ako v prípade legendárnej Cindy Crawford. Jej dievčatko Kaia vyzerá, akoby jej z oka vypadla, pričom už vo veku desiatich rokov zažiarila pred objektívom.

Heidi rovnako ako jej kolegyňa Cindy svoju dcérku do modelingu vôbec netlačí. Biologickým otcom malej Leni je zámožný podnikateľ Flavio Briatore, ktorý sa k nej však nikdy oficiálne neprihlásil. Útla blondínka tak najskôr vyrastala s otčimom Sealom, no po rozvode si musí zvykať na matkinho milenca. Tým sa stal bodyguard Martin Kirsten, ktorého si Heidi zatiaľ veľmi pochvaľuje. „Som veľmi šťastná. Deti sa majú veľmi dobre, aj ony sú šťastné,“ nadchýnala sa v rozhovore v závere minulého roka. Ostáva teda dúfať, že súčasná idylka jej vydrží čo najdlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu