Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bojovníčka Xena starne prirodzene: Na ulici ako neznáma sivá myška!

Lucy Lawless ako Xena a v súčasnosti - bez mejkapu a akýchkoľvek kozmetických úprav. Zobraziť galériu (10)
Lucy Lawless ako Xena a v súčasnosti - bez mejkapu a akýchkoľvek kozmetických úprav. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – S pribúdajúcimi rokmi si starosti nerobí! Napriek tomu, že plastiková tvár bez vrások je v Hollywoode pravidlom, nájdu sa aj svetlé výnimky. Jednou z nich je Lucy Lawless (44), ktorú by ste mimo kamier zaručene nespoznali. Na bojovníčku Xenu z obrazoviek sa totiž už ani trochu nepodobá.

Tuctová, ale prirodzená! Ak ste zvedaví, ako po takmer dvadsiatich rokoch vyzerá televízna hviezda bez kozmetických úprav, obzrite sa po Lucy Lawless. Tá si srdcia miliónov divákov získala ako nebojácna kráska s havraními vlasmi a prenikavým pohľadom modrých očí. Medzitým jej však pribudlo nielen zopár kíl, ale aj vrások.

S imidžom sivej myšky si herečka minulý týždeň vyrazila na večeru, kde ju sprevádzal jeden z priateľov. Pri odchode z reštaurácie sa síce snažila vytratiť čo najnenápadnejšie, paparazzi si ju však aj pod rúškom tmy predsa našli. O tom, že sa Lucy pred objektívmi necítila práve sebaisto, svedčí jej snaha odvrátiť tvár. Spoločník po jej boku sa ale na vzniknutej situácii náramne zabával a ochotne si s ňou zapózoval.

Ako sa zdá, legendárna Xena zostáva v prípade hollywoodskej štyridsiatničky už len matnou spomienkou. Napriek tomu sa však Lucy rozhodne nemá na čo sťažovať. Bez mejkapu v závere pracovného dňa síce pôsobí ako bežná žena bez popularity. Na červenom koberci však vďaka šikovným rukám štylistov a vizážistov dokáže očariť na hollywoodsky spôsob – ako atraktívna dáma, ktorej nechýba šmrnc.

Tip: Pozrite si seriál Xena v televízii. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu