Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálová Xena na prahu 50-tky: Pozrite, ako sa táto divoška zmenila!

Lucy Lawless sa preslávila najmä ako bojovníčka Xena. Zobraziť galériu (6)
Lucy Lawless sa preslávila najmä ako bojovníčka Xena.

NEW YORK – V boji s časom má navrch! Herečka Lucy Lawless (47) sa preslávila najmä ako seriálová Xena, ktorá bola nebojácna a mimoriadne atraktívna. Od nakrúcania dobrodružného počinu ubehli už desiatky rokov, no umelkyňa nestratila nič zo svojho šarmu. Mnohí sa dokonca zhodujú v tom, že čím je staršia, tým je krajšia.

Sila, vášeň, nebezpečenstvo. Jej odvaha zmení svet! Tak nejako zneli úvodné slová ku každej časti seriálu Xena, ktorí si medzi divákmi po celom svete našiel množstvo priaznivcov. Veľký podiel na obľúbenosti seriálu má aj jeho hlavná predstaviteľka Lucy Lawless. Tá svojim zovňajškom dokonale spĺňala všetky predpoklady, ktoré mala nebojácna princezná bojovníčka mať.


Pozrite si tiež: Xena ako zmyselná blondína: Jej nová šou pripomína porno!


Dnes je z herečky zrelá žena a onedlho oslávi okrúhlu päťdesiatku, čo pri pohľade na ňu znie až priam neuveriteľne. Začiatkom tohto týždňa sa Lucy ukázala v spoločnosti a bola priam neprehliadnuteľná. Nie kvôli outfitu, ten mimochodom príliš hviezdny nebol, ale vďaka šarmu, ktorý z nej aj po rokoch vyžaruje na všetky strany.

Herečka sa nezanedbáva zrejme aj preto, že je pred kamerami stále aktívna. Najnovšie účinkuje v seriáli s názvom Salem. Ten je o smutne známych procesoch s čarodejnicami, ktoré sa odohrávali v období 17. storočia. Ak vám je za seriálovou Xenou smutno, určite by ste si mali pozrieť aspoň ukážku z tohto počinu. Lucy je totiž pred kamerami stále rovnako dobrá, ako kedysi. 

Lucy Lawless vyzerá dobre aj pár rokov pred päťdesiatkou.
Zobraziť galériu (6)
Lucy Lawless vyzerá dobre aj pár rokov pred päťdesiatkou.

VIDEO: Lucy Lawless v seriáli Salem. 

Lucy Lawless v seriáli Salem

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu