Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úžasná premena: Štýlové sestry Williamsové outfitmi zatienili Šarapovovú!

Vyfintené sestry Serena a Venus Williams nechali za sebou aj ostrieľanú Máriu Šarapovovú. Zobraziť galériu (10)
Vyfintené sestry Serena a Venus Williams nechali za sebou aj ostrieľanú Máriu Šarapovovú. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Prekvapili naozaj príjemne! Aj keď sestry Williamsové poznáme najmä ako svalnaté športovkyne, pri vhodnej príležitosti dokážu očariť zvodnou ženskosťou. Pozrite, ako sa Serena (30) a Venus (32) vystrojili na nedávnu párty. V elegantných róbach už z diaľky pôsobili ako atraktívne duo.

Trafili do čierneho! Nie je nijakým tajomstvom, že Serena a Venus Williams sú pre svoju mohutnejšiu stavbu tela občas nelichotivo označované za chlapov v sukni. Štvrtková párty pred blížiacim sa turnajom Wimbledon je však dôkazom, že sestry vedia zapôsobiť aj ako elegantné dámy. Na typickom zelenom koberci tromfli svoju ruskú kolegyňu.

Zatiaľ čo Serena hviezdila v purpurových kokteilových šatách s priehľadným detailom, Venus vystavila štíhle nohy v bielej asymetrickej róbe. Celkom rozdielne boli tiež ich účesy. Mladšia sestra zvolila rozpustené kučery, staršia mala hrivu zapletenú do tenkých vrkôčikov. Bok po boku však vyzerali vkusne a mimoriadne šik.

Na rovnakom podujatí sa objavila aj ich mladšia rivalka Mária Šarapovová. Tá však stavila na ležérnu eleganciu víly so záplavou flitrov a zostala mierne v úzadí. Zanechala síce takisto výborný dojem, no ebenové sestry mali tentoraz navrch. Uvidíme, či sa rovnaká situácia zopakuje aj v najbližších dňoch na tenisovom kurte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu