Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi Šarapovová si v bikinách okukala rozkrok: Medzi nohami všetko v poriadku?

Maria Šarapovová v bikinách predviedla ukážkovú formu aj pikantný bonus navyše. Zobraziť galériu (8)
Maria Šarapovová v bikinách predviedla ukážkovú formu aj pikantný bonus navyše. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Všetko pod kontrolou! Niet najmenších pochýb o tom, že Maria Šarapovová (26) je na tenisovom kurte nielen postrachom pre svoje súperky, ale tiež hotovou pastvou pre mužské oči. Aj preto počas práve prebiehajúcej dovolenky priťahuje objektívy paparazzov ako magnet. Aby sa však vyhla pikantným nehodám, dôsledne si sleduje aj tie najintímnejšie partie.

Vytúžený oddych v sexi štýle! Keďže sa život Marie Šarapovovej krúti okolo poctivých tréningov a náročných turnajov, každú možnosť čo i len krátkej pauzy od tenisovej rakety víta s otvorenou náručou. Nedávno si teda zbalila kufre a odletela za vyhriatymi plážami do obľúbenej mexickej destinácie. Dovolenku v bikinách však už stihla okoreniť zaujímavými momentkami.

Aj keď u nie všetkých športovkýň sa vypracovaná postava snúbi s krásou, Maria patrí k mimoriadne atraktívnym výnimkám. V morských vlnách tak vystavila na obdiv dokonalo ploché bruško, pevný zadoček a vypracované štíhle nohy. Už zakrátko sa jej pokožka sfarbila do bronzového odtieňa, no tenistka poodhalila aj jedno pikantné biele miesto. Na pláži si totiž nadvihla spodný diel plaviek, aby skontrolovala, či je „tam dole“ všetko v poriadku.

Pre Mariu predstavuje najväčšiu výzvu v tenisovom svete práve Serena Williams, ktorú sa vďaka fantastickému výkonu podarilo poraziť našej rodáčke Jane Čepelovej. Sexi Ruska s ňou však nedávno už po 15. raz v kariére prehrala. „Napriek mojim výsledkom voči nej sa stále teším na zápas s ňou, pretože z tej tenisovej úrovne, ktorú ona podáva, sa dokážem naozaj veľmi veľa naučiť,“ nešetrila plavovláska poklonami na margo nelichotivej bilancie. Pravou tiež zostáva, že mužskí fanúšikovia si Mariu radi obzrú nielen na dvorci, ale aj mimo neho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu