Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Tvrďas Arnie bojuje s vekom: Vlasy prefarbené, no brada šedivá!

Arnold Schwarzenegger Zobraziť galériu (7)
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky si nepripúšťa! Napriek tomu, že Arnold Schwarzenegger (64) už patrí k hollywoodskym veteránom, stále sa udržiava v závideniahodnej forme. Okrem vyšportovaného tela dbá aj na mladistvý imidž. Ten síce zachraňujú prefarbené vlasy, no hercov skutočný vek prezrádza zarastená tvár.

Švihák aj na staré kolená! Arnold Schwarzenegger sa ako jeden z mála akčných hrdinov presadil nielen na striebornom plátne, ale aj v oblasti politiky. O to viac si zrejme uvedomuje dôležitosť upraveného a sviežeho zovňajšku. Jeho najnovší výstrelok však vyznieva trochu rozpačito. Zatiaľ čo vlasy na hlave si nechal zafarbiť nahnedo, okolo úst mu vyrástla biela brada. Arnie, nebola by lepšia žiletka?

Bradatého herca paparazzi tento týždeň zachytili na obede s jeho dvomi synmi Patrickom a Christopherom. Arnold prah šesťdesiatky síce prekročil už dávnejšie, duchom však mladne po boku svojich ratolestí. Svedčil o tom masívny prsteň s veľkým tyrkysovým kameňom ako aj potlač na tričku. Tou americký hrdina vzdal hold legendárnemu boxerovi Muhammadovi Alimu.

Je chválihodné, že Arnold napriek nabitému programu svoju rodinu nezanedbáva. S fotografmi v pätách totiž so svojimi synmi trávi stále dostatok času prevážaním sa na luxusnom štvorkolesovom tátošovi alebo posedením v reštaurácii. Spoločnosť im z času na čas robí aj Arnieho exmanželka Maria Shriver.

Tip: Pozrite si filmy s Arnoldom Schwarzenegrom. Vyhľadajte si ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu