Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Schwarzeneggerov syn vytasil svalnaté telo: Otcovi akoby z oka vypadol!

Patrick Schwarzenegger sa po vzore slávnejšieho otca vrhol na kulturistiku a začína sa na neho podobať ako vajce vajcu. Zobraziť galériu (5)
Patrick Schwarzenegger sa po vzore slávnejšieho otca vrhol na kulturistiku a začína sa na neho podobať ako vajce vajcu. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Kráča v otcových šľapajách? Hoci má Patrick Schwarzenegger ešte len 19 rokov, svoju fyzickú kondíciu nijako nezanedbáva. Pravidelným tréningom sa čoraz viac približuje k tínedžerskej forme legendárneho Arnolda. Jeho telo bez košele a s napnutým svalstvom už teraz motá hlavu zástupu obdivovateliek.

Lepší vzor si vybrať ani nemohol! Predtým, ako sa Arnold Schwarzenegger stal hrdinom strieborného plátna a prerazil v Hollywoode, svoj život zasvätil kulturistike. Dvíhaním činiek nadobudol úctyhodnú svalovú hmotu, ktorú neskôr bohato zúročil pred kamerami. A ako sa zdá, podobné ambície má aj jeho syn Patrick. Ten pred americkým prahom dospelosti poctivo trénuje, vďaka čomu jeho hrudník a ramená naberajú čoraz objemnejšie kontúry.

O tom, že sa Schwarzenegger junior pomalým tempom mení na Terminátora, už stihol informovať prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Včera totiž zverejnil fotografiu, na ktorej si zapózoval hore bez s vyrysovanými svalmi. A treba uznať, že napriek vycereným zubom nevyzerá práve najhoršie. V porovnaní s čiernobielym záberom z Arnoldovej mladosti mu do otcovej formy až tak veľa nechýba.

To, že sa Patrick chystá doplniť objem na vyšportovanej postave, naznačujú aj jeho smelé plány. „Včasné ranné napumpovanie! Kto sa dostáva do formy na leto? V lete priberiem tri kilá,“ dušoval sa vo svojom komentári pod spomínanou fotografiou z tréningu. Veterán Arnie sa síce do dôchodku ešte nechystá, no očividne už má svojho zanieteného nástupcu z vlastnej krvi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu