Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Schwarzeneggerove dcéry zatienili slávnu mamu: Rozkvitli do krásy!

Maria Shriver sa predviedla s krásnymi dcérami Christinou (vľavo) a Katherine (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Maria Shriver sa predviedla s krásnymi dcérami Christinou (vľavo) a Katherine (vpravo). (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jedna krajšia ako druhá! Aj keď sa dievčatá Katherine (23) a Christina (22) v šoubiznise zatiaľ nijako nepresadili, medzi hollywoodskou smotánkou sa rozhodne nestratia. Cez víkend sa rozhodli podporiť známejšiu mamu Mariu Shriver (57), vedľa ktorej pôsobili ako ostrieľané krásky. Úsmevmi si okamžite získali všetkých paparazzov.

Vyrástli z nich očarujúce dámy! Legenda akčných trhákov, kulturistický guru či kalifornský guvernér – s takýmito nálepkami sa Arnold Schwarzenegger počas svojej kariéry stretáva najčastejšie. V súkromí však strávil 25 rokov v manželstve s Mariou Shriver, ktorá mu porodila štyri ratolesti. Dve z nich sú dievčatá Katherine a Christina s hviezdnou genetickou výbavou.

Sympatické brunetky si cez víkend vyrazili na charitatívne podujatie, na ktorom sprevádzali mamu Mariu v elegantnej modrej róbe. Viac než dvadsaťročné slečny zvolili skôr ležérnejšie nohavicové outfity tesne obopínajúce ich krivky. Figúra by ani jednu z nich síce ako modelku neuživila, no na tvárach im nechýbal žiarivý úsmev. S dlhými lokňami Katherine aj Christina vyžarovali mladosť a neuveriteľnú sviežosť, vďaka čomu pôsobili ako ideálne garde známej novinárky.

Hollywoodsky párik sa rozišiel po tom, čo sa na verejnosť dostal škandál v podobe Arnoldovho nemanželského dieťaťa. Dramatická situácia sa nakoniec utriasla a manželia žijú oddelenie bez toho, aby sa hrnuli do rozvodu. Údajne si zachovávajú priateľské vzťahy a na cestu k súdu nemajú zatiaľ najmenší dôvod, keďže sú obaja nadmieru finančne zabezpečení. Ešte v januári však svalnatý herec neskrýval svoju nádej na odpustenie: „Nevedieme žiadnu vojnu, stále dúfam v uzmierenie, pretože Mariu stále milujem.“ Nechajme sa teda prekvapiť, či si dvojica k sebe ešte nájde cestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu