Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Manželka Willa Smitha o manželstve: Takto poradila zasnúbenej Miley Cyrus!

S hercom Willom Smithom tvoria manželský pár už takmer 15 rokov Zobraziť galériu (7)
S hercom Willom Smithom tvoria manželský pár už takmer 15 rokov (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americká herečka a podnikateľka Jada Pinkett Smith (40) ponúkla Miley Cyrus (19) niekoľko rád týkajúcich sa manželstva. Tínedžerská hviezdička sa totiž nedávno zasnúbila s hercom Liamom Hemsworthom.

 "Mali by sa naučiť byť priateľmi, pretože keď začínajú tak mladí, čaká ich množstvo náhlych zmien," povedala Jada, ktorá s manželom Willom Smithom oslávi v decembri 15. výročie svadby. "Navždy je totiž veľmi dlhá doba. Obzvlášť, keď začnete už v devätnástich," uviedla. Will Smith a Jada Pinkett Smith sa zosobášili 31. decembra 1997 v Baltimore v štáte Maryland. Pár má spolu dve deti - Jadena (13) a Willow (10). Prominentná dvojica niekoľko rokov figuruje v rebríčku najlepšie zarábajúcich párov Hollywoodu.

Hlavná hrdinka seriálu spoločnosti Disney Hannah Montana (2006) Miley Cyrus a hviezda filmu Hry o život (2012) Liam Hemsworth (22) spolu s menšími prestávkami randí tri roky. Austrálsky herec sa so svojou snúbenicou zoznámil pri nakrúcaní snímky Posledná pieseň v roku 2009. Svoju milovanú požiadal o ruku 31. mája a na znak lásky jej venoval diamantový prsteň z dielne Neila Lanea. Dátum svadby zatiaľ nestanovili, v najbližšom období ich čakajú pracovné povinnosti. Cyrus v štúdiu nahráva svoj štvrtý štúdiový album a Hemsworth nakrúca film Empire State v New Orleans. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu