Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Chudák Will Smith: Manželka bez mejkapu mu robí iba hanbu!

Jada Pinkett Smith bez mejkapu Zobraziť galériu (9)
Jada Pinkett Smith bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vstala z postele nesprávnou nohou? Hoci Will Smith (44) pôsobí na červenom koberci spolu so svojou manželkou ako harmonický pár, v súkromí to s ňou zrejme nemá jednoduché. Jada Pinkett Smith (41) totiž neváha vyraziť do obchodu oblečená ako tínedžerka a so strhanou tvárou bez kvapky mejkapu.

Mala poriadnu smolu! Medzi nepísané pravidlá Hollywoodu patrí fakt, že známym dámam sa bez líčenia neoplatí ani vysypať odpadky do kontajnera na ulici. Číhajúci paparazzi sa totiž vždy postarajú o to, aby ich nelichotivé fotografie skončili na stránkach bulvárnych plátkov. Jada Pinkett Smith to však so svojou prirodzenou tvárou riskla a vybrala sa na nákupy. Dedkovský klobúčik zasadený hlboko do čela ju ale príliš neuchránil.

Aj keď si čokoládová herečka do supermarketu iba odskočila, úprave zovňajšku mohla predsa len venovať o niečo viac času. V teplákoch a flanelovej košeli totiž zanechávala dojem, akoby tieto veci vytiahla z vyradenej garderóby maloletej dcéry. Nenalíčená pleť zasa naznačovala, že Jada mala za sebou ťažkú noc. Aspoň zopár ťahov tónovacím krémom by jej určite neuškodilo.

Ktovie, ako na čerstvé zábery svojej polovičky reagoval samotný Will Smith. Ten totiž aj po štyridsiatke patrí k obletovaným fešákom, ktorí núdzu o pozornosť opačného pohlavia nemajú. Jada je navyše neuveriteľne drobná a vychudnutá. Bez podpätkov tak svojmu manželovi zrejme siaha len niečo vyše pása.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu