Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ženatý Mareš zbalil vydatú českú sexbombu!

Leoš Mareš zbalil krásnu modelku Petru Faltýnovú. Zobraziť galériu (16)
Leoš Mareš zbalil krásnu modelku Petru Faltýnovú.

PRAHA - Potvrdili vzťah! Leoš Mareš (36) sa najnovšie dal dokopy s krásnou tmavovláskou Petrou Faltýnovou (34). Modelka a český moderátor sa objavili ruka v ruke na pražskej premiére českej snímky Líbáš jako ďábel (2012) režisérky Marie Poledňákovej.

Na premiéru filmu dorazili i hlavní predstavitelia komédie - Oldřich Kaiser, Eva Holubová, Kamila Magálová, Tereza Kostková a ďalší.

Leoš Mareš, ktorý je na Slovensku známy predovšetkým zo šou Česko Slovenská SuperStar či aktuálne z Hlasu Česko Slovenska, sa minulý rok rozišiel s modelkou Hanou Svobodovou. Vzťah, ktorý trval jeden a pol roka, podľa jeho slov stroskotal, pretože na seba mali málo času.

Po nej randil so slovenskou modelkou Michaelou Kocianovou. Ani tento vzťah však nevydržal dlho. Mareš je ešte stále ženatý s manželkou Monikou. Spolu majú synov Matěja a Jakuba. Dvojica sa neplánuje rozviesť. 

Aj u Faltýnovej je situácia podobne komplikovaná. Vicemiss České republiky z roku 1998 je vydatá za podnikateľa Simona Štekla, s ktorým má dvojročnú dcéru Adrianu. Ako sa však zdá, v tomto prípade sa manželstvo ukončí.

Modelka Petra Faltýnová
Zobraziť galériu (16)
Modelka Petra Faltýnová  (Zdroj: petra-faltynova.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu