Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Exmilenci Mareš a Slovenka Kocianová: Po pol roku opäť spolu!

Michaela Kocianová je ambasádorkou súťaže, predvedie sa aj ako modelka. Leoš Mareš bude podujatie moderovať. Zobraziť galériu (5)
Michaela Kocianová je ambasádorkou súťaže, predvedie sa aj ako modelka. Leoš Mareš bude podujatie moderovať.

PRAHA – Topmodelka Michaela Kocianová (23) a český moderátor Leoš Mareš (36) sa dali dokopy koncom minulého roka. Milenecký románik im však po troch mesiacoch stroskotal kvôli časovej zaneprázdnenosti. V týchto dňoch sa však expartneri dali znova dokopy. Nie však ako milenecký pár. Spojila ich práca na modelingovej súťaži Elite Model Look.

Už zajtra večer sa koná finále prestížnej modelingovej súťaže Elite Model Look 2012 pre Českú a Slovenskú republiku. Ambasádorkou tohto projektu je naša topmodelka Michaela Kocianová, ktorá prebrala žezlo po Češke Simone Krainovej. Zaujímavé je, že mladá kráska sa počas veľkolepého finále stretne na jednom pódiu so svojím bývalým milencom Leošom Marešom. Ten totiž podujatie moderuje.

Hoci by vzniknutá situácia mohla byť pre mnohých ľudí nepríjemná, nie je to prípad spomínanej dvojice. „S Leošom vychádzame super, sme výborní kamaráti. Ja len zopakujem svoje slová z čias, keď sme sa rozišli - My sme sa rozišli v dobrom,povedala nám k tomu plavovláska. „Myslím, že sa odosobňovať nemusíme, veď nemáme prečo," dodala.   

Do prestížneho modelingového projektu Elite Model Look sa hlásilo viac ako 7 500 krások, z ktorých porota vybrala 16 finalistiek. „Veľmi ma teší obrovský záujem dievčat,“ pochvaľoval si riaditeľ súťaže Sáša Jány. „Sme hrdí, že finále sa tento rok môže konať snáď v najvýznamnejšom priestore Českej republiky, v Španielskej sále Pražského hradu,“ dodal na margo podujatia modelingový expert.

Vybrať si svoju favoritku môžete aj vy. Hlasovanie nájdete TU. Uzatvárame ho zajtra o 12:00.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu