Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Simona Krainová naložila Leošovi Marešovi: Sú to pi*oviny, reaguje moderátor!

Simona Krainová nezniesla pohľad na outfit Leoša Mareša. Zobraziť galériu (9)
Simona Krainová nezniesla pohľad na outfit Leoša Mareša.

PRAHA - Má svoj štýl! Leoš Mareš (36) býva často pozitívne hodnotený takzvanou módnou políciou. Teraz sa však objavili snímky z kalendára pražskej autoumyvárne, kde moderátor nevyzerá príliš reprezentatívne. Do jeho oblečenia sa dokonca pustila aj Simona Krainová (39), ktorá mu poriadne naložila na sociálnej sieti. Zisťovali sme, čo hovorí na jej kritiku ostrieľaný spíker.

Nezažiaril! Pražská autoumyváreň sa rozhodla vyrobiť kalendár pre rok 2013. Na fotenie si pozvala mnoho známych tvárí. Je medzi nimi aj Leoš Mareš, ktorý v konkurencii svojich kolegov z brandže poriadne vytŕča z davu. Môže za to jeho oblečenie, ktoré sa k celku akosi nehodí a pôsobí takmer až bezdomovecky.

Všimla si to aj Simona Krainová, ktorá na jeho outfit reagovala na sociálnej sieti. „Vedľa luxusného tryskáča a sexi letušiek som mala pocit, že si zmýlil záber. Zrejme mal namierené na ryby,” zhodila moderátorov štýl. „Kam sa vytrácajú sny o skutočných chlapoch? Takto oblečený "muž" by ma neoslnil ani svojím tryskáčom,” pokračovala v nakladaní na Leošovu adresu.

Topky.sk sa snažili s moderátorom spojiť a zistiť, či si outfit vyberal sám a čo hovorí na plavovláskinu kritiku. Mareš však neprejavil ochotu komunikovať. „Kvôli tomu mi voláte? Neotravujte ma s takýmito pi*ovinami,” vyhlásil ku kritike Simony Krainovej.

Leoš Mareš v limitovanom kalendári na rok 2013
Zobraziť galériu (9)
Leoš Mareš v limitovanom kalendári na rok 2013

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu