Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Neuveriteľná Cindy Crawford: Má skoro 50, no zaobíde sa aj bez mejkapu!

Cindy Crawford bez mejkapu Zobraziť galériu (8)
Cindy Crawford bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Prirodzene krásna ako za starých čias! Nie nadarmo sa Cindy Crawford (46) v minulosti ocitla medzi stovkou najsexi žien všetkých čias. Hoci jej už pomaličky ťahá na 50-tku, sviežosťou a mladistvým vzhľadom okoliu aj naďalej vyráža dych. Ani v zrelom veku totiž neváha vyraziť do ulíc nenalíčená.

Tomu sa povie odvaha! Aj keď mnohé jej výrazne mladšie kolegyne by sa bez mejkapu neodvážili ani vysypať smetný kôš, Cindy Crawford sa „na prírodno“ pokojne vyberie na nákupy. Takto uvoľnená tento týždeň zažiarila v uliciach Malibu. Aj bez použitia nánosov líčidiel vyzerala priam úchvatne.

Biele nohavice a červená blúzka – v takejto trendy kombinácii paparazzi modelku na dôchodku zastihli, ako sa vracia k svojmu autu. Bez podpätkov a s rozpustenou hrivou zanechávala dievčenský dojem ako pred desiatkami rokov. Starnúť s gráciou sa jej pritom očividne darí aj bez plastík a výrazného líčenia.

Napriek tomu, že Cindy poznáme ako modelingovú veteránku, vďaka svojmu zmyslu pre humor sa podieľala aj na niektorých televíznych projektoch. Len nedávno vyšlo video, na ktorom je odhalená identita známych osobností volajúcich do rádiovej poradne doktora Frasiera. Brunetka prepožičala svoj hlas Billovi, ktorý práve prechádzal zmenou pohlavia. V súkromí sa jej však, našťastie, takéto problémy netýkajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu