Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zrodená pre mólo už od detstva: Spoznávate oslnivú legendu modelingu?

Ktorá svetoznáma modelka vynikala krásou už v detstve? Zobraziť galériu (8)
Ktorá svetoznáma modelka vynikala krásou už v detstve? (Zdroj: archív)

LOS ANGELES – Výnimočné gény nezaprela už v útlom veku! Rodáčka z amerického štátu Illinois počas svojej obdivuhodnej kariéry zdobila množstvo titulných strán prestížnych magazínov a zaradila sa medzi stovku najsexi žien všetkých čias. Závideniahodnou krásou pritom sršala od školských lavíc. Uhádnete, o ktorú supermodelku ide?

Svoju kariéru odštartovala ako 16-ročná vďaka redaktorovi miestnych novín. Ten si okúzľujúcu brunetku všimol počas letnej brigády pri zbere kukurice a odfotil ju. Pozitívne ohlasy, ktoré dostala na margo nevinného záberu, ju presvedčili, aby skúsila šťastie v modelingu. Už vo veku 17-ich rokov ju tak zastupovala prestížna agentúra. Zaujímavosťou je, že známa manekýnka získala štipendium na štúdium chemického inžinierstva. Po štvrťroku ale univerzitu opustila, aby sa stala fenoménom s názvom Cindy Crawford.

O tom, že Cindy pôsobila ako krásne dievčatko už v detstve, svedčia zábery z ročenky. Na nich vtedajšia školáčka pózovala s nezameniteľným úsmevom a s dlhými rozpustenými vlasmi – presne tak, ako ju poznáme aj v súčasnosti. Tým najpresvedčivejším poznávacím znamením sa však u nej stalo znamienko nad hornou perou, ktoré si prezieravo nedala odstrániť.

Napriek tomu, že Cindy pôsobí úchvatným dojmom aj bez použitia líčidiel, staré zábery naznačujú, že si k dokonalému imidžu zrejme trochu pomohla. Z jej pôvodných čŕt sa trochu vymyká nos, ktorý má momentálne o dosť menší než v ranom veku. V každom prípade, jej meno pozná vo svete každý a plastiky sa v súvislosti s ním zatiaľ neskloňujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu