Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jessica Biel a Justin Timberlake: Plánujú obrovskú svadbu!

Jessica Biel a Justin Timberlake Zobraziť galériu (7)
Jessica Biel a Justin Timberlake

LOS ANGELES - Americká herečka Jessica Biel a jej snúbenec, spevák a herec Justin Timberlake údajne plánujú veľkú svadbu, ktorá by sa mala uskutočniť v auguste.

Magazínu Us Weekly to prezradil nemenovaný zdroj z okolia hviezdneho páru. "Majú dlhý zoznam ľudí, ktorých chcú pozvať," uviedol zdroj, podľa ktorého Biel s plánovaním svadby pomáha predovšetkým spevákova matka Lynn Harless. "Pomáha jej s každou maličkosťou," dodal zdroj. Biel a Timberlake sa údajne už dohodli, že sa zoberú v Kalifornii, presnú lokalitu však ešte nevybrali. Nevestine šaty údajne navrhne Monique Lhuillier, ktorá už Biel mala poslať niekoľko návrhov.

Šesťnásobný držiteľ Grammy Justin Timberlake a Jessica Biel, známa predovšetkým zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007), spolu začali chodiť v roku 2007. V marci minulého roka hovorcovia páru potvrdili, že sa dvojica rozchádza, bez seba však vydržali len niekoľko mesiacov. Dvojica sa zasnúbila vlani v decembri. Spevák v minulosti chodil s Britney Spears či Cameron Diaz, Biel zas s Chrisom Evansom či hereckým kolegom zo seriálu V siedmom nebi Adamom LaVorgnom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu