Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trapas Šarapovovej na červenom koberci: Mária, to je nechutné!

Krásna Maria Šarapovova predviedla neupravené a ohryzené nechty. Zobraziť galériu (10)
Krásna Maria Šarapovova predviedla neupravené a ohryzené nechty.

LOS ANGELES – Chybička sa našla! Hoci Mária Šarapovová (24) patrí k tomu najkrajšiemu, čo ženský tenis ponúka, aj jej sa občas pritrafí drobné faux-pas. Na nedávny žúr hollywoodskej smotánky síce dorazila s krásnym stylingom, svojim rukám však žiadnu prípravu nevenovala. „Zdobili“ ich ohryzené nechty!

Nechtiac prezradila nechutný zlozvyk! Niet najmenších pochýb o tom, že tenisové zápasy sú v prípade Márie Šarapovovej skúškou nielen dobrej kondície, ale aj pevných nervov. A ako sa zdá, krásna Ruska si obrovské napätie kompenzuje práve ohrýzaním nechtov. Prezradila ju párty po rozdaní cien Filmovej akadémie. Oscara za manikúru by si Mária rozhodne nezaslúžila.

Ako nežná víla z Labutieho jazera – tak oslnivá tenistka zapôsobila na spoločenskej akcii pod záštitou magazínu Vanity Fair. V krátkych našuchorených šatách vytasila výstavné nohy, pričom v ruke držala malú luxusnú kabelku. A práve vďaka nej upozornila na jednu zo svojich najväčších nerestí. Bez umelých nechtov či akéhokoľvek farebného laku ukázala, že o svoje ruky sa v tomto smere príliš nestará.

Na rovnakej párty sa blysli aj ďalšie dve hviezdy tenisového neba – sestry Williamsové. Serena a Venus stavili na pestré róby, v ktorých vyzerali nanajvýš elegantne. A z ich výrazu tváre sa dalo usúdiť, že sa v Mekke kinematografie výborne zabávajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu